Dolar 32,5981
Euro 34,8100
Altın 2.509,08
BİST 9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

‘ADETA İNTİKAM ALIYOR!..’

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsunspor-Mustafa Demir tartışmasına katıldı

‘ADETA İNTİKAM ALIYOR!..’
REKLAM ALANI
11 Temmuz 2021 20:43

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Samsunspor yönetimi ve taraftarlarını ayağa kaldıran sözlerine tepki gösterdi. Usta, “Makamlar geçici, Samsunspor bakidir” dedi.

SEVDAMIZ OLAN ARMA
Erhan Usta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli Samsunlu hemşerilerim, biliyorum Samsun BŞB Başkanının yaptıkları canınızı sıkıyor ve haklı olarak sitem ediyorsunuz. Bir Samsunspor taraftarı olarak tribünlerde, bu şehrin çocuğu ve milletvekili olarak ise gerek Meclis kürsüsünden gerekse de verdiğim önergelerle sevdamız olan Arma’ya sahip çıktım ve çıkmaya devam edeceğim. Sizler de Samsun’a ve Samsunspor’a karşı yapılan yanlışlara karşı en ağır cezayı MustafaDemirİstifa hashtagını (#) Ülke gündemine oturtarak verdiniz.

‘KOCA ŞEHİR İSTİFASINI İSTİYOR’
Bir belediye başkanı için, koca bir şehrin istifasını istemesi kadar vahim bir durum yoktur. Bu Belediye Başkanı Samsun’a hizmet edip bir parça da olsa halkın gözünde değer kazanmayı tercih etmek yerine, adeta intikam alırcasına bir daha oturamayacağını bildiği o koltuğun tadını kendi çapında çıkarmaya çalışmaktadır.
Makamlar geçicidir fakat Samsunspor bakidir.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.