Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Canik’ten ücretsiz sporcu servisi

Canik Belediyesi, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezinde spor faaliyetlerinde bulunanlar için ücretsiz sporcu servisi hizmeti başlattı.

Canik’ten ücretsiz sporcu servisi
REKLAM ALANI
22 Ekim 2019 18:46

Hasan Doğan Spor ve Eğitim Salonundan hareket ederek Canik ilçesi merkezini boydan boya dolaşarak 18 farklı duraktan yolcu alacak ve tekrar Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezine gelecek olan servisler ring hizmeti mantığıyla çalışacak ve servis araçları her 60 dakikada bir hareket edecek.
Güzergah olarak: Ulus 1 Caddesi, Canik Belediyesi Meydanı, Canik PTT, Belediye evleri otobüs durağı, Cengiz Topel Cad. Hasköy Mah. Sema Çakır parkı, Hasköy muhtarlığı, Hasköy Cumhuriyet okulu, Mahmudiye Cad. Ertuğrul Gazi aile sağlığı merkezi, GOP Mah. Son Durak mevkisi, GOP Mah. Camisi belirtilen noktalardan ring hizmeti sağlanacak.
Hasan Doğan Spor Salonunu Canik ilçesiyle buluşturmayı amaçlayan proje ile spor salonunda 12 farklı branşta sportif faaliyetlerde bulunan okul çağındaki çocukların ve step, aerobik, fitness hizmetlerinden istifade eden kadınların salona ulaşımı kolaylaşmış olacak.
Hafta içi her gün 14.30 ila 20.30 saatleri arasında sağlanacak olan servis imkânı ile özellikle okul çağındaki çocuklar günün her saati güvenli bir şekilde Hasan Doğan Spor Salonuna ulaşabilecekler.
Spora ve sporcuya daima destek olmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bölgemizdeki spor ve aktiviteleri artırarak bu tür çalışmaları devam ettireceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.