Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Samsun Golf Sahası 5 yıllığına Türkiye Golf Federasyonu’na kiralanacak

Samsun Golf Sahası 5 yıllığına Türkiye Golf Federasyonu’na kiralanacak
REKLAM ALANI
19 Ağustos 2019 17:05 | Son Güncellenme: 19 Ağustos 2019 18:13

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2019 yılı Ağustos ayı 1. Oturumu Toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 1 tanesi gündem dışı olmak üzere 28 gündem maddesi meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edilerek komisyona sevk edildi.

“Belediyenin teşkilat yapısıyla ilgili çalışmalarımız var”
Toplantıda gündem dışı açıklamalarda bulunan Başkan Demir, Büyükşehir Belediyesi’nin teşkilat yapısıyla ilgili çalışmaları olduğunu söyledi. Güzel bir çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Demir, “Belediyeyi daha da küçülten, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden sonra belediyeyi çok daha aktif kesin kararlar alan ve belli alanlardaki yetki karmaşasını kaldıran teknik kapasitesini üst düzeye çıkartan, projelendirme, etüt, sahadaki hizmet uygulamaları çok aktif hale getirecek olan bir teşkilat şeması. Üzerinde 1 buçuk aylık bir çalışmamız oldu” dedi.

“Golf Kulübü alanı 5 yıllığına Türkiye Golf Federasyonu’na kiralanacak”
Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği Golf Kulübü alanının Türkiye Golf Federasyonu’na kiralanmasının gündem dışı olarak mecliste üyelerin oylarına sunulacağını kaydeden Başkan Demir, “Şu anda Anakent Şirketimizce işletiliyor. Belediye bütçesine ciddi bir maliyeti söz konusu. Özellikle seçimlerden sonra gördük ki golf kulübünün bulunması Samsun’a çok ciddi prestij katıyor. Topyekun, müştemilatıyla birlikte 5 yıllığına Türkiye Golf Federasyonu’na işletmesini devretme söz konusu. Oradaki golf ile ilgili aktiviteleri federasyonun bizzat kendisi işleteceği için 3 katı daha fazla aktivite artışı bekliyoruz. Yaklaşık 2 milyon civarındaki yükten de belediye kurtulmuş olacak. Üzerine kira alması da söz konusu. Hem Samsun’un golf alanında daha çok Türkiye’nin gündemine gelmesi hem de mali olarak belediyeye çok ciddi anlamda katkı sağlayacak olan bir protokol olacaktır” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.