Dolar 32,3454
Euro 34,8480
Altın 2.383,17
BİST 10.212,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Samsun İlkadım’ı üzen ölüm

Samsun İlkadım’ı üzen ölüm
REKLAM ALANI
27 Nisan 2023 14:59

 

 

Samsun’da kafasından vurulan genç hayatını kaybederken, bağışlanan organları ile hastalara umut oldu. 15 gün sonra askere gitmeyi beklerken ölen gencin ikizi genç kız tabutun başında gözyaşı döktü
———————-

Samsun’da arkadaşı silahını kurcalarken başından kazara vurulan 20 yaşındaki genç tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybederken, askeri gitmeye hazırlanırken hayatını kaybeden gencin ailesi tarafından bağışlanan organları hastalara umut oldu. Ölen gencin ikizi genç kız ise tabutun başında gözyaşı döktü.

SİLAH KAZARA ATEŞ ALDI
İlkadım İlçesi Selahiye Mahallesi’nde 12 gün önce meydana gelen olayda 18 yaşındaki C.Ö. evinde tabancasını kurcalarken silahın kazara ateş alması sonucu arkadaşı Mert Arslan’ı (20) kafasından vurdu. Ağır yaralanan Mert Arslan ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis tarafından gözaltına alınan C.Ö. ise olaydan bir gün sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AİLESİ ORGANLARINI BAĞIŞLADI
Hastanenin yoğun bakım servisinde 11 gündür tedavi altında bulunan Mert Arslan yapılan müdahaleleri dün akşam rağmen beyin ölümü gerçekleşince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi organ nakil koordinatörleri Arslan ailesi ile temasa geçti ve organ bağışı konusunda bilgilendirdi. 2 çocuk babası Ersin Arslan oğlunun başka bedenlerde yaşaması ve organ bekleyen hastalara umut olması için oğlunun organlarını bağışlama kararı aldı. Uzman ekipler, 15 gün sonra askere gitmeyi hazırlanırken hayatını kaybeden Mert Arslan’ın bağışlanan organları sabah karşı ameliyatla alarak karaciğer ve 1 böbrek nakil bekleyen hastalar için Erzurum’a, 1 böbrek ve 2 kornea ise nakil için bekleyen hastalar için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildi.

ÇARŞAMBA’DA TOPRAĞA VERİLDİ
Mert Arslan’ın cansız bedeni hastanedeki işlemlerin ardından İlkadım İlçesi Liman Mahallesi’ndeki evine götürüldü. Burada evinin önünde helallik alında ve dua yapıldı. Mert Arslan’ın ikiz kardeşi Melike Arslan tabudan başında gözyaşı döküp ağladı. Gencin cenazesi Çarşamba i111lçesinin Soğucak Mahallesi’nde toprağa verildi.
İHA(md)

fotoaltları:

BU MUTLULUK HATIRALARDA KALDI. Henüz 20 yaşında hayata veda eden Mert Arslan ile ikiz kız kardeşinin mutlulukları fotoğraflarda kaldı.

İKİZİ İÇİN GÖZYAŞI DÖKTÜ: Melike Arslan, ikiz kardeşi Mert’in ölümüyle büyük acı yaşadı. Arslan, uzun süre gözyaşı döktü.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.