Dolar 32,5537
Euro 34,8763
Altın 2.428,26
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Samsun MHP’de görkemli kongre!

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı, 12. Olağan Kongresi, Atakum Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi

Samsun MHP’de görkemli kongre!
REKLAM ALANI
9 Temmuz 2017 17:34

Atakum Büyükşehir Sanat Merkezi’nde yapılan kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsat Demirel, MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun İl Başkanı Taner Tekin, İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Ünal, eski MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Ediz, MHP eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Çorum, Ordu, Sinop, Gümüşhane İl Başkanları ve çok sayıda partililer katıldı.

USTA: TERÖRLE MÜCADELENİN ARKASINDAYIZ

Kongrede konuşma yapan MHP Samsun Milletvekilli ve Grup Başkanvekili Erhan Usta, “Yeni bir ekiple yeni bir heyecanla bu kongremiz iktidar yürüyüşümüzün kongresi olsun kutlu olsun. Ülkemizin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Hiç bir siyasi kaygıya düşmeden, siyasi komplekse kapılmadan, siyasi bedeli ne olursa olsun, doğru politikalarda hükümetin ve devletimizin yanındayız. Hükümetten beklentimiz terörle mücadelenin artırarak sürdürülmesidir. Bu terör meselesinin ülkenin gündeminden düşürülmelidir” dedi

“FETÖ İLE MÜCADELE DE SİYASİ BOYUT NEREDE?”

FETÖ ile mücadelenin etkin sürdürülmesi gerektiğini söyleyen Usta, “Bu mücadelenin siyasi boyutu nerede. Tek ayak üzerinde bu mücadele ne kadar sürdürüebilir. Biz bu mücadelenin siyasi boyutunun da bir an önce başlatılmasını hükümetten bekliyoruz. FETÖ ile mücadele en sert bir şekilde sürdürülmeli ancak mağduriyetlere de kulak tıkamamak gerekiyor. Siyasilerin içerisinde bu FETÖ’ye bulaşmış yardım etmiş, bir şekilde bunların içerisinde yer almış kimse yok mu dediğimiz de sözlerimiz havada kalıyor cevabı verilemiyor. Bu değerlendirmelerden de bazıları alınıyor. Buralarda mücadele yapılmadan alt düzeyde yapılan mücadele FETÖ’nün ekmeğine yağ sürüyor. Bu mücadelenin meşruyetini kaybetme ihtimali var. Bu mücadelenin en uygun şekilde sürdürebilmesi için siyasi boyutunun başlatılması lazım” dedi.

AKP’Lİ VEKİLLERDEN DESTEK GÖREMEDİK

Meclis’te Samsun’da Medikal İleri Teknoloji Bölgesi kurulmasına ilişkin yaptığı önergeyle ilişkili konuşan Usta, “Önergelerimize hükümetten de hükümetin içerisindeki AKP’li Samsun Milletvekillerinden destek göremedik. Teknik olarak hiç bir şekilde karşı çıkılmamasına rağmen hem Samsun’u hem de Türkiye’yi uçuracak böyle bir projeye malesef biz mecliste destek göremiyoruz. Samsun’un AKP’li vekilleri nerede niçin bu projeye destek verilmiyor. Biz doğru politikalara her zaman destek veriyoruz. Doğru politikalara nasıl destek veriyorsak, bizim içinde doğru olan bu politikalara destek veirlmesini istiyoruz” dedi.

TEKİN: BÜYÜK BAĞDİRELER ATLATTIK

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ise yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz günden bugüne elimizden geldiğince birlik ve beraberliği kaybetmemeye, hiç kimseyi ötekeliştirmemeye gayret ettik. Göreve geldiğimiz günden itibaren ülkemizde yaşananları düşündüğümüzde, ülkemiz büyük sıkıntılar atlattı. Aynı zamanda ülkemizle beraber Türk Milleti’nin yegane son kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisi’de büyük bağdireler atlattı. Üzerimizde oynanan bütün oyunları Allah’ın izni ve sizin desteklerinizle aştık bugün buradayız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRKİYE’NİN MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKETE İHTİYACI VAR

Türkiye’nin milliyetçi hareketin iktidarına acilen ihtiyacı olduğunu söyleyen Tekin, “Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, Samsun’un sorunlarını giderebilmek için, Samsun’da fındık üreticisini artık maraba olmaktan kurtarabilmek için, Ayvacık’a giden vatandaşı tozlu çamurlu yollardan kurtarmak için, Vezirköprü’de vatandaşın rahat rahat devlet hastanesine gidebilmesi için, Samsun’da tarımın yeniden canlandırılıp, sanayisinin yeniden güçlendirilmesi için, işsizliğin sona erdirilmesi için, Atatürk’ün şehri olmakla gurur duyduğumuz güneşin doğduğu bu şehrin, asayişle, hırsızlıkla anılmaması için, Türk milletinin artık huzura ve refaha kavuşması için Milliyetçi Ülkücü Hareket’e acilen ihtiyacı var” dedi. Kongrede tek aday olarak çıkan Taner Tekin yeniden başkanlığa seçildi.

Yönetim kurulu asil üyeleri şu şekilde oluştu: “Adem Şenol, Alparslan Kaya, Altan Kaman, Durmuş Akyün, Ersu Malkoç, Ertan Avcı, Ferhat Öztürk, Güven Uzun, Hamiyet Karapıçakü İbrahim Aksu, İhsan Kılıç, İsmail Geçer, Mehmet Al, Murat Akoğlu, Murat Camadan, Mustafa Muşta, Necmettin Kaplan, Necmi Süleyman Candemir, Osman Said Zengin, Ömer Kanoğlu, Selçuk Bolat, Yasemin Kurt, Yurtdaş Kıyak, Yusuf Ertan.”

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.