Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 23°C

SAMSUN Milletvekili Fuat Köktaş’tan ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Partisinin Asarcık ve Kavak kongrelerine katılan Milletvekili Fuat Köktaş, yaptığı konuşmalarda birlik beraberlik mesajları verdi, “Şer odaklarına, ekonomik oyunlara karşın dimdik ayaktayız” dedi

SAMSUN Milletvekili Fuat Köktaş’tan  ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!
REKLAM ALANI
13 Eylül 2020 19:01

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Asarcık ve Kavak 7’inci Olağan Kongreleri’ne katılarak teşkilat üyeleri ile biraraya geldi. Köktaş, “Türkiye çağ atlayan kalkınma hamlelerini yaparken bir yandan da şer odaklarına, ekonomik oyunlara karşı dimdik duruşuyla yoluna emin adımlarla devam etmektedir” dedi.

‘KAFASINA VURULAN TÜRKİYE ARTIK YOK’
Sözlerine, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum” diyerek başlayan Köktaş, şunları söyledi:

“Bakın geçmişte hasta adam Türkiye’ydi, kafasına vurulup elindekinin alındığı bir ülkeydi. Bugün ise dünya liginde oynayan, devler liginde mücadele eden bir Türkiye var. Eskiden masa da alınan kararlara seyirci kalan bir Türkiye vardı, bugün masa da olmazsa olmaz, kararlara evet demezse bu kararlar hayata geçmez denilen bir Türkiye var. Yine geçmişte terörle mücadele de insansız hava araçları vardı. Sadece bunların bir tanesinin modernizasyonları için israile 7 milyon dolar para ödenen bir ülke vardı. Bugün ise kendi İHA, SİHA, Atak Helikopterini ve her türlü savunma silahlarını yapan bir ülke durumuna geldik.

‘HERŞEYİ MİLLETİMİZLE BİRLİKTE YAPTIK’
Bunlar kiminle yapıldı, milletimizle birlikte yapıldı. Bunlar üzerimizde oynanan ekonomik oyunlara rağmen yapıldı. Milletimizin güçlü desteği, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın engin feraseti, milli ve yerli düşünen kadrolarla yapıldı.
Bu pandemi döneminde bütün dünyayı izlediniz. Hani yurt dışından gelenler anlatırdı ya, siz orada hasta olun özel helikopterler, uçaklar gelir sizi alır özel odalar vs. dinlerdik hep bunları ne oldu şimdi o Avrupa ülkelerine hastane kolidorlarını koğuş yaptılar.
Peki Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne yaptı. 12 günde pandemi hastanesi kurdu. Vatandaşını özel uçaklarla bulunduğu yerden alıp Türkiye ye getirdi ve tedavisini yaptı.

Nereden nereye. Türkiye artık eski Türkiye değil. Biz kimin ne dediğine bakmadan yolumuza hedeflerimize bakacağız. Kara vatanda da, mavi vatanda da olacak hakkımız olanı alacağız. Ülkemizi hedeflerine ulaştırmak için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.