Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

SAMSUN MOBİL, DEVREDE!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Samsun Mobil Uygulaması, ‘Keşfet’, ‘Büyükşehir’ ve ‘Ulaşım’ olmak üzere 3 ana başlıkta hizmet veriyor

SAMSUN MOBİL, DEVREDE!
REKLAM ALANI
22 Ağustos 2022 15:58

Teknolojiyi her alanda, her projede etkin kullanan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Samsun Mobil Uygulamayı’ hizmete aldı. 3 ana başlık üzerinde hazırlanan uygulama “Samsun Büyükşehir Belediyesi” yazarakplaystore ve appstore uygulamalarından ücretsiz indiriliyor.


GEZİLECEK YERLER, KÜLTÜR, SANAT
İçerisinden Samsun’a dair ne aranıyorsa barındıran uygulama kullanım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. TEKNOFEST programları, gezilecek yerler, kültür ve sanat, nöbetçi eczaneler, mobil harita, çözüm merkezi, haberler, ilçeler, ne yerim, nerede konaklarım, turizm rehberi gibi Samsun’a dair birçok içeriğin yer aldığı uygulama ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma alanları ve abonelik işlemlerini de içerisinde barındırıyor.

‘NASIL GİDERİM’, ‘TAKSİ DURAKLARI’…
Bunun dışında ulaşım ana başlığı altında yer alan ‘yakınımdaki duraklar’, ‘toplu taşıma seferleri’, ‘gezi teknesi saatleri’, ‘trafik yoğunluğu’, ‘nasıl giderim’, ‘taksi durakları’, ‘özel otoparklar’ ‘belediyeye ait otoparklar’ ve ‘yol tarifleri’ gibi hem şehir içindeki hem de şehir dışından gelen vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak bilgilerin yer aldığı uygulama ilk günden itibaren yoğun ilgi görmeye başladı.

‘SAMSUNLULAR BUNU HAK EDİYOR’
Vatandaşların her alanda sorununu çözmek ve hayatını kolaylaştırmak için çalıştıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsun Mobil Uygulaması, kent hakkında gerekli tüm bilgilere ulaşabileceğiniz kullanıcı dostu bir uygulama olarak hazırlandı. Sürekli güncellenecek olan bu uygulama ile vatandaşlarımız Samsun’daki etkinlik bilgileri, nöbetçi eczaneler, haberler, turizm rehberi, toplu taşıma bilgileri, otopark bilgileri, belediye ve SASKİ işlemleri gibi hayatı kolaylaştıracak birçok bilgiye ulaşabilecek. Biz vatandaşımıza her alanda kolaylık sunmak için çalışıyoruz. Çünkü bu şehrin insanı her şeyin en iyisini en bilimselini ve en iyi teknolojiyi hak ediyor” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.