Dolar 32,6095
Euro 34,7751
Altın 2.505,88
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Samsun polisi ÖRNEK OLDU!

Samsun Emniyet Müdürlüğü personeli polis teşkilatının 178’inci kuruluş yıl dönümü çerçevesinde birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın örnek teşkil etmesi amacıyla Kızılay’a kan bağışında bulundu

Samsun polisi  ÖRNEK OLDU!
REKLAM ALANI
13 Nisan 2023 17:22

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, polis teşkilatının 178’inci yıl dönümü çerçevesinde birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın örnek teşkil etmesi amacıyla dün akşam iftardan sonra 20.30- 00.00 saatleri arasında Emniyet Müdürlüğü binası asma katta İl Emniyet Müdür Vekili Nihat Özen’in de katılımıyla Kızılay’a kan bağışı etkinliği gerçekleştirdi.

POLİS MEMURUNA MADALYA BERATI
4 saat içinde 130 başvurudan 14 kişi çeşitli nedenlerle bağış yapamazken, 116 kan bağışı alındı. Ayrıca, Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Kadir Sümer’e 28 kez Kızılay’a kan bağışında bulunduğu için Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım tarafından gümüş madalya ve gümüş madalya beratı takdim edildi.

MÜDÜR YILDIRIM’DAN ÇAĞRI
Kanın acil değil, sürekli ihtiyaç olduğunu hatırlatan Dr. Muhsin Yıldırım, “Sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastalarımızın kan ihtiyacından herhangi bir sıkıntı yaşamaması için kan bağışlarının düzenli bir şekilde devam etmesi lazım. Ramazan ayında azalan bağışlar dolayısıyla tüm yurtta kurumumuz kutsal bir çağrıda bulundu. Vatandaşlarımız kan bağış noktalarına davet edildi. Bu anlamda da bu çağrı kurumlarımıza da yapılmıştır. Polis Haftası münasebetiyle Samsun İl Emniyet Müdürlüğümüz bu çağrıya binaen İl Emniyet Müdürlüğü binasında tüm emniyet mensuplarıyla beraber kan bağışı yapıyorlar. Biz aynı şekilde diğer kurumlarımıza da Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı bu örnek çalışmanın devam ettirilmesini arzu ediyor, tüm vatandaşlarımızı kan bağışı noktalarına kan bağışında bulunarak hayat kurtarmaya davet ediyoruz” dedi.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.