Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

SIKI DENETİM

Korona virüs risk haritasında “çok yüksek riskli” kategorideki Samsun’da, Terme İlçe Jandarma ekipleri denetimlerini ve filyasyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

SIKI DENETİM
REKLAM ALANI
1 Nisan 2021 15:54

Korona virüs ile mücadele kapsamında kolluk kuvvetleri tarafından ülke genelinde olduğu gibi ‘çok yüksek riskli’ iller kategorisinde bulunan Samsun’da denetimler aralıksız sürüyor.

FİLYASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Samsun’un Terme ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, ilçenin kırsal mahallerinde korona denetimlerini titizlikle gerçekleştiriyor. Kovid-19 testi pozitif çıkan ve temaslı oldukları için karantinada bulunması gereken vatandaşları ikametlerinde denetleyen jandarma ekipleri, filyasyon çalışmalarına devam ediyor.

KARAYOLU ABLUKADA
Samsun Ordu karayolunda da sıklıkla denetim gerçekleştiren jandarma ekipleri, araç sürücülerinin ve yolcuların hem asayiş kontrolünü hem de ‘Hayat Eve Sığar’ (HES) kodlarını sorguladı. Denetim noktalarında uyarılarda bulunan ekipler, vatandaşlara maske, hijyen ve mesafe kurallarını hatırlatarak korona tedbirlerine dikkatle uymaları gerektiğini vurguladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.