Dolar 32,5078
Euro 34,8942
Altın 2.440,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C

SAMSUN POLİSİ SAHAYA ÇIKTI!

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından 4 ilçede vatandaşlara uyuşturucu ve kadına şiddet ile mücadele konularında bilgilendirmede bulunuldu

SAMSUN POLİSİ  SAHAYA ÇIKTI!
REKLAM ALANI
24 Ocak 2024 16:03 | Son Güncellenme: 24 Ocak 2024 16:08

Samsun’da il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe emniyet müdürleri ve polis merkezi amirlerinden oluşan 47 personel sahaya inerek, İlkadım, Atakum, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde bulunan 226 işyerini ziyaret etti.

4 ilçede halk bilgilendiriliyor

NARVAS VE KADES ANLATILDI
Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla Narkotik Vaka Analiz Sistemleri (NARVAS), Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu (UYUMA) ve Kadına Destek Uygulaması (KADES) projeleri anlatıldı.

4 ilçede halk bilgilendiriliyor
Ekipler, vatandaşlardan narkotik ve güvenlikle ilgili her konuyu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmelerini, ardından ekip ve devriyeler ile ‘NARKOALAN’ uygulamalarını izlemelerini anlattı. Ayrıca, NARVAS projesinden gelen verilerin analizi ile cadde, sokak, park ve bahçelerin zehir tacirlerinden, torbacılardan ve uyuşturucu içicilerden temizlenmesi için sürekli olarak çalışmalar yapıldığı belirtildi.
Vatandaşlar ise uygulamalardan ve ekiplerin çalışmasından memnun olduklarını ifade etti.
Öte yandan ziyaret ve mücadele çalışmalarının ise devam edeceği bildirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.