Dolar 32,5309
Euro 34,9239
Altın 2.438,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

SAMSUN POLİSİNE İFTİRA!

Samsun Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu satıcıları ve baronlarına yönelik üst üste başarılı operasyonları, Kaçakçılık ve Organize şubesini hedef haline getirdi

SAMSUN POLİSİNE İFTİRA!
REKLAM ALANI
4 Ocak 2023 20:29

Samsun Emniyet Müdürlüğü’nün torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik amansız takip ve hedefe yönelik operasyonları şehre nefes aldırdı. Başarılı operasyonlar sonucu satıcı bulmakta zorlanan ve polisin nefesini sürekli ensesinde hisseden uyuşturucu baronları bu durumdan kurtulmak için kendine ilginç bir yöntem geliştirdi.

‘FETÖ’CÜ OLMAKLA’ SUÇLADILAR
Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurlarını Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi ‘ne (CİMER) FETO Terör Örgütü üyesi oldukları yönünde özellikle gençleri uyuşturucuya alıştırmak için kullanılan kadınlar üzerinden sürekli şikayet edildiği öğrenildi.

Samsun polisini yıldırmak ve çocuklarımızı uyuşturucuya alıştırarak para kazanma derdinde olan uyuşturucu baronlarının yaptığı bu iftira organizasyonu da başarılı teknik takip sonucu deşifre oldu. Operasyonların hız kesmeden devam edeceği öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.