Dolar 32,4478
Euro 34,4878
Altın 2.471,68
BİST 9.581,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Samsun, Rize’nin yanında!

Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB), Rize’de meydana gelen sel felaketinin ardından arama kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere iş makinesi desteği sağladı

Samsun, Rize’nin yanında!
REKLAM ALANI
16 Temmuz 2021 16:35

Rize’de 14 Temmuz akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel felaketinin yaraları sarılıyor. Can kayıplarının da yaşandığı bölgeye Samsun Büyükşehir Belediyesi AFAD koordinesinde bölgeye iş makineleri gönderdi.

‘HEPİMİZİN BOYUN BORCU’
Samsun olarak Rize halkının yanında olduklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yaşanan felaketin ardından yaraların sarılması için devletimiz hemen teyakkuza geçti, bakanlarımız bölgeye gitti. Biz de Samsun olarak Rize’nin yanındayız. AFAD iş birliği ile şu an bölgeye 2 adet iş makinası gönderdik. Yaraları sarmak adına neye ihtiyaç varsa her zaman Rize’nin yanındayız. Öyle ki, birimizin ayağına diken batsa, yurdun diğer bir ucunda yaşayan kardeşimizin canı yanar. Dolayısıyla birbirimizin yardımına koşmak, bir ve bütün olmak esasen hepimiz için boyun borcudur” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.