Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

SAMSUN SAHİLİNE YENİ PROJE!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme-Tekkeköy ile 19 Mayıs Yakakent arasındaki sahilin yeniden projelendirilerek, eşsiz bir görünüme kavuşturulacağını açıkladı

SAMSUN SAHİLİNE YENİ PROJE!
REKLAM ALANI
10 Ocak 2023 16:17

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü‘ çerçevesinde Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’da görev yapan basın mensupları ile sohbet etti. Sohbet sırasında projelerden bahseden Mustafa Demir, merkeze uzak ilçelerdeki sahillerin de projelendirilerek Atakum sahilleri gibi eşsiz bir görünüme sahip olacağını ifade etti.

SAMSUN SAHİLİNE YENİ PROJE!

‘TÜM SAHİL PROJELENDİRİLECEK’
Sahil düzenlemesinin yakın zamanda başlayacağını belirten Başkan Mustafa Demir, “Miliç’ten Hürriyet’e kadar ve Omtel’den de 19 Mayıs’a kadar bütün sahil projelendiriliyor. Adnan Menderes Bulvarı’nın çok daha gelişmişini burada yapacağız. Birbirinin tekrarı olmayan, çok özel, her kesimden insanın beğeneceği bir sahil olacak. Samsun’a gelen kişilerin o sahilleri gezmesi en az 15 gün kalması gerekir. Yoksa tüm sahilleri gezemez. Özellikle Costal-Hürriyet tarafları da çok güzel olacak. Macera parkları ve yeşil alanları da olacak. Arkasından da 19 Mayıs’tan Yakakent’e, Hürriyet’ten de Miliç’e kadar bu proje devam edecek. Tüm sahil projelendirilecek” dedi.

SAMSUN SAHİLİNE YENİ PROJE!

SUNİ DEĞİL DOĞAL BİR PLANLAMA
Tüm projelerde yeşili ve doğaya korumaya özen gösterdiklerinin altını çizen Mustafa Demir, “Yaptığımız tüm projeler yeşillik ve doğal güzellik anlamında tamamen doğal. Yapacağımız sahil projesini de suni bir düzenleme ile değil, doğal bir planlama tekniğiyle yapacağız. Ziraat fakültesi, peyzaj, veterinerlik, mimarlık, jeologlar işin içerisinde. Tüm çalışmalar tamamlanıyor ve ondan sonra çalışmaya başlıyoruz. Enfes bir şey ortaya çıkıyor. Park ve bahçelerde de aynı özeni gösteriyoruz. Yeşili korumak adına her sene budama, gübreleme ve sulama işlemlerini eksiksiz yerine getiriyoruz. Tüm ağaçların her dalına kadar kontrol ediyoruz. Bu çalışmaları da tamamen kendi ekiplerimize yaptırıyoruz. Dışarıya yaptırmanın yarı maliyetini bu hizmetleri bünyemizden çözüyoruz” diye konuştu.

SAMSUN SAHİLİNE YENİ PROJE!

CEMİYET’TE 10 OCAK KUTLAMASI
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’nun da bulunduğu ziyarette Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, gazetecilerin talep ve önerini Demir, Deveci ve Aksu’ya iletti. Ziyaretin sonunda günün anlam ve önemine binaen pasta kesildi.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.