Dolar 32,5384
Euro 34,8990
Altın 2.437,23
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Samsun Sigorta Acentesi (SSAMSAD) Derneğinden Bafra TSO’ ya ziyaret

SAMSUN Sigorta Acenteleri Derneği (SSAMSAD) Başkanı ve yöneticileri Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar’ı makamında ziyaret ettiler

Samsun Sigorta Acentesi (SSAMSAD) Derneğinden Bafra TSO’ ya ziyaret
REKLAM ALANI
29 Aralık 2017 16:51

SSAMSAD Başkanı Serdar Yıldız,yeni kurulan dernekler hakkında bilgiler verdi. Amaçlarının sektörlerin sorunlarını ilk elden tespit edip çözüm kavuşturmak olduğunu, çözülemeyen problemlerin ilgili makamlara iletilerek çözüm aranması noktasında çalıştıklarını belirtti. Ayrıca Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının sigortacılık sektörüne verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Sigortacıların her türlü faaliyet ve sorunların çözümlerinde yanlarında olduğunu belirten Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, ziyaretlerinden dolayı Sigortacılar derneği başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Odamız Üyesi ve Sigortacı Eksperi Sedat Urkaya 2023 hedeflerinin olduğunu, bu hedefler doğrultusunda Sigortacılık sektörü olarak çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Derneğin bu amaçlar doğrultusunda kurulduğunu sektörün daha etkin ve verimli çalışmanın amaçladıklarını söyledi. Yıllardır sigortacılık sektörüne verdikleri desteklerden ve sorunların çözüm bulması konularında yardımından dolayı Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve tüm Yönetime teşekkürlerini belirtti.

Ziyarette; Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Samsun Sigorta Acenteleri Derneği (SSAMSAD) Başkanı Serdar Yıldız,Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite Başkanı Hakan Yardım, SSAMSAD Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Uçar, Sigorta Eksperi Sedat Urkaya, Bafra Ticaret Odası Meclis Katip Üyesi Abdullah Bülbül, Bafra ticaret ve Sanayi Odası 12. Meslek Komite Başkanı Bayram Şen, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin yer aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.