Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Samsun Ülkü Ocakları’ndan MOR BEYİN yorumu

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı sayın Yalçın ALTINTAŞ , fetönün yargı sürecini sabote ettiğini ifade ederek mağduriyetlerin varlığına vurgu yaptı

Samsun Ülkü Ocakları’ndan MOR BEYİN yorumu
REKLAM ALANI
17 Ocak 2018 16:55

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın ALTINTAŞ , yapmış olduğu açıklamalarla gündemi değerlendirdi ve özellikle fetö ile mücadele konusunda açıklamalarda bulundu . ALTINTAŞ, fetö ile mücadelede devletin yanında olduğunu vurgulayarak ;
‘’15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında ilan edilen OHAL kapsamında FETÖ ile mücadele devam etmektedir . Ülkü Ocakları olarak ilk günden beri duruşumuz aynı ve etkili mücadeleye yöneliktir . Ancak bu süreçte gerek gözlemlediğimiz kadarıyla  gerekse çevremizden bize gelen şikayetler doğrultusunda  BYLOCK isimli uygulamanın mağduriyetler oluşturduğu karşılaştığımız bir gerçektir . Devletimizin önemli ve çeşitli kademelerinde görev alan yetkililerin zaman zaman dile getirdiği ‘ At izi it izine karıştı ‘  söylemleri artarak devam etmektedir . Gerçekten mağduriyetlerin olduğunun üzülerek farkındayız . ‘’ ifadelerini kullandı .

MOR BEYİN KUMPASI
Son dönemde sıkça gündeme gelen MOR BEYİN isimli yazılımların fetö tarafından millete kurulan bir kumpas olduğunu vurgulayan ALTINTAŞ ,
‘’Özellikle son günlerde , en son ise Salı günü MHP grup toplantısında sayın Devlet Bahçeli’nin konuşmalarıyla gündeme gelen  MOR BEYİN  KUMPASI ile 13.000 kişinin mağdur olduğu ortaya çıkmış ve yüzlerce tutuklunun tahliyesi gerçekleşmiştir . Fetö’nün kumpası olan MOR BEYİN , gerçek fetöcüleri gizlemek için ortaya sürdüğü sinsi bir projedir. Kamuoyunda hali hazırda birçok mağduriyetin daha hala devam ettiği konuşulmaktadır. Bu süreçte bylock denilen uygulamanın usb ile yüklendiği , telefon sahibinin haberi olmadan asla yüklenemeyeceği , hatta program yüklenirken şifreler girilip konuşmanın başladığı iddaa edilmişti . Ancak en son gündeme gelen MOR BEYİN kumpası ile bylock isimli uygulamanın bu iddaalardan uzak olduğu ,kolayca kullanıcıdan habersiz virüs şeklinde yüklenebildiği ortaya çıkmıştır.FETÖ’nün ortalığı karıştırmak  ve yargılamaları sulandırmak , sabote etmek için yıllar önce hazırlık yaptığı ve her türlü yöntemi denediği sonucu çıkmaktadır . ‘’ ifadelerinde bulundu .

Açıklamalarına devam eden ALTINTAŞ , Devlet Bahçeli’nin sözlerindende alıntılar yaparak yargı sürecini ve fetöcülük tanımını yorumlayarak , mağduriyetlerin giderilmesi gerektiğini vurguladı.

YARGIYA GÜVEN ZEDELENMESİN
Sayın Devlet Bahçeli’nin salı günü gerçekleştirdiği grup toplantısında, garibanla uğraşıldığı , arkası ve hatırlı tanıdığı olmayanların peşine düşüldüğü gerçeği de vurgulanmıştır. Ülkemizin tamamında devam eden fetö davalarının gerçekleştiği benzer mahkemelerde ;  şehirden şehire , hakimden hakime dahi farklı kararlar verildiği hukuk açısından üzüntü vericidir. Bir mahkemenin verdiği kararı bir üst mahkeme bozmakta , süreç uzadıkça uzamaktadır .

FETÖCÜLÜK TANIMI
Fetöcülük kime ve neye göre şekil almaktadır ? Bunun bir kalıbı veya herkes için geçerli bir maddesi var mıdır ?Fetöcülük , 17-25 aralıkta mı kriter olmuştur ? 15 Temmuz’da mı terör örgütü sayılmıştır ? Hakimler karar verirken kriter olarak hangi maddeler üzerinden gitmektedir. Aynı iddaalarla mahkemeye çıkarılan  bir spor kulübünün başkanı  serbest bırakılırken , neden  bir öğretmen cezaevinde yatmaktadır?

Sayın ALTINTAŞ ,Devletimizin FETÖ ile mücadelesinde sonuna kadar destekçisi olacaklarını vurgularken , bir an önce FETÖ soruşturmalarını neticelendirmesi ve suçsuz olan tutukluların tahliyelerinin , haksızlığa uğramış ve ihraç olmuş memurların tespit edilerek OHAL komisyonunun hızlı kararlarıyla görevine iade edilmesi , mağduriyet yaşayan insanların yaşadıkları sosyal ve psikolojik çöküntüyü sonlandırması gerektiğini belirterek açıklamalarını sonlandırdı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.