Dolar 32,4118
Euro 34,8308
Altın 2.431,96
BİST 9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

SAMSUN’DA PANİK!

Samsun’da bir inşaatın temel kazısı sırasında çevredeki apartmanın duvarlarında ve bahçesinde çatlak ve yarıklar oluştu. Tedirgin olan bina sakinleri önlem alınmasını istedi

SAMSUN’DA PANİK!
REKLAM ALANI
7 Mart 2024 16:53 | Son Güncellenme: 7 Mart 2024 16:54

Samsun’un Atakum İlçesi Küçükkolpınar Mahallesi’nde meydana gelen olayda temel kazısı yapılan bir inşaatın yanında bulunan 5 katlı apartmanın bahçesinde dev yarıklar meydana gelirken, bina çevresinde ve duvarında ise çatlaklar oluştu.

APARTMANLAR SALLANIYOR!
Vatandaşların ihbarı üzerine Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri olay yerine gelerek tutanak tuttu. Apartmanlarının zaman zaman sallandığını söyleyen bina sakinleri, bu durumdan korktuklarını ve yetkililerden yardım istediklerini söyledi. Oba Sitesi yöneticisi Ahmet Yalçın, “Binamızda zaman zaman sarsıntılar oluyor. Apartman sakinleri olarak gece 02.00’ye kadar dışarıdaydık, uyuyamadık. Tedirginiz, can güvenliğimiz yok. Mağdur durumdayız. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

TEMELİNDE KAYMA VAR
Bina sakini Halim Kaya, “İnşaat kazısı başladığından bu yana toprakta kayma var. Bizim binamız da bundan olumsuz etkilendi. Sanırım binanın temelinde bir kayma durumu var. Binamıza daha fazla zarar gelmemesi için önlem alınmasını istiyoruz” diye konuştu.

Bina sakini Saliha Kesim ise, “Çocuklarımız var, korkuyoruz. Buradaki inşaat çalışması durdurulmalı ve gerekli önlem alınmalı” dedi.

İnşaatın müteahhidi ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.