Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

SAMSUN VALİSİ’NDEN KUTLAMA

Samsun Valisi Dağlı, “Sahil Güvenlik Komutanlığı ulusal çıkarlarımızın korunmasında en büyük güvencelerimizden” dedi

SAMSUN VALİSİ’NDEN KUTLAMA
REKLAM ALANI
17 Haziran 2021 17:49 | Son Güncellenme: 17 Haziran 2021 18:01

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın Türkiye’nin en büyük güvencelerinden biri olduğunu söyledi.

KAÇAKÇILIKTAN, DENİZ KİRLİLİĞİNE
Vali Zülkif Dağlı, Sahil Güvenlik Komutanlığı 39’uncu Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Dağlı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dünyadaki benzerlerine oranla çok daha yüksek bir kapasite, kabiliyet ve sorumluluk sahasına sahip olan Sahil Güvenlik Komutanlığımız, üç tarafı denizlerle çevrili olmasının yanı sıra jeopolitik konumu itibariyle de son derece stratejik bir öneme sahip olan ülkemizin ve ulusal çıkarlarımızın korunmasında en büyük güvencelerimizdendir. Görev ve sorumluluklarını yerine getirirken hem hukuku, hem kamu düzenini, hem de vicdan ve merhameti elden bırakmayan, sadece göç ve kaçakçılıkla mücadele de değil, deniz kirliliğiyle mücadele, arama kurtarma faaliyetleri ve afetlerde de etkin görev alan Mavi Vatanın fedakâr ve cesur kahramanları, üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle hareket ederek kendilerini sürekli yenilemekte, her geçen gün teknik ve fiziki kapasitesini genişleterek, özellikle küresel çapta etki oluşturan çalışmalarına her gün bir yenisini daha eklemekte, başarılarıyla bizleri gururlandırmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, beyaz üniformalarıyla milletimizin tertemiz vicdanının temsilcileri olan Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 39. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor, şehadete ulaşmış kahramanlarımızı rahmet, gazilerimizi şükranla anıyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.