Dolar 32,5947
Euro 34,7865
Altın 2.497,31
BİST 9.461,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Samsun zincire vurulmuş bir dev

Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta ‘Yenigün’de

Samsun zincire vurulmuş bir dev
REKLAM ALANI
6 Şubat 2019 21:00

Bağımsız Aday Erhan Usta, “Bize karşı olan talep birazda sisteme dönük binlerce mesaj aldık. Vatandaşımızın “Bir ümidimiz vardı kursağımızda kaldı, aslında siz bir şeyler yapabilirdiniz” isteği üzerine Büyükşehir’e aday olduk” dedi.
Bağımsız Aday Erhan Usta yaptığı açıklamalarda “Partimiz ile bir süreç yaşadık zaten onun üzerine fazla durmuyoruz. Buradaki temel amacımız, partideki politikalara uygun, partimizin menfaatlerine uygun ve milletin menfaatlerine uygun bir tavırdır. Seçmenin ve Samsun’un isteklerine kayıtsız kalamazdık
‘SAMSUN HER GECEN GÜN GERİYE GİTMİŞTİR’
Bağımsız olarak Samsun’da bu secimi alabileceğimizi düşündük ve meydana çıktık. Samsun zincire vurulmuş bir dev. Verimli ovaları var Bafra Ovası Çarşamba Ovası gibi güçlü bir sermayesi var. Samsun’un geçmiş bir tarihi var. Bölgenin sanayi merkezi zamanında 17 tane konsolosluğun olduğu bir şehirdir Samsun. Samsun her gecen gün geriye gitmiştir. 3 yılda kişi başı gelirde beş basamak düşüş yaşamıştır. Bu kabul edilebilir bir şey değil” dedi.
‘SAMSUN’UN TEMEL SORUNU ÜRETİMDİR’
Samsun’un tarımda gerilediği açıklamasını yapan Usta, “Samsun Karadeniz’in Bölgesinin ticaret merkezidir. Samsun’un temel sorunu üretimdir. Tarımda her gün gerileme oluyor. Biz ‘Bafra hali’nin sorunlarını meclise taşıdık. Samsun’u İstanbul’un yükünü taşıyabilecek hale getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Usta, “Samsun’un dağından taşına, uyuşturucusundan, haline kadar hiçbir siyasetçinin gündeme getirmediği sorunları Biz çoğu zaman meclise sunup çözüme kavuşturduk.
‘FARKLI BİR SECİM YAPIYORUZ’
Bu seçimde halkın Adaya mı yoksa Partiye mi oy verecekleri konusunda kararsız kalması karşısında açıklama yapan Usta, “Bağımsız aday olmamızın nedenlerinden biri de ciddi bir kutuplaşma var. Bu sene farklı bir secim yapıyoruz. Şu an mevcut tabanda ittifak olmadığı için kararsızlıklar meydana çıkıyor. Demokrasiye bizim de bir katkımız olacaktır diye düşünüyoruz. Biz Vatandaşımıza seçim dayatmasına karşıyız. Bu dayatmayı halkımız bize oy vererek gösterecek” dedi.
‘SAMSUN’U HİÇBİR ZAMAN İHMAL ETMEDİK’
Samsunlularla her daim birlikte olduğunu belirten Erhan Usta, “Biz vatandaşımızla irtibatımızı hiçbir zaman koparmadık. Her zaman onların sorunlarını gündeme getirip çözüm üretmeye çalıştık. Samsun’u hiçbir zaman ihmal etmedik. Her fırsatta Samsun’a gelerek sorunları çözmenin yollarını aradık.”
‘BAFRA KARARSIZ’
Seçim çalışmalarına ilçelerde büyük önem verdiklerini belirten Usta, “Seçim boyunca her ilçede olmasa da Samsun merkez ve bazı ilçelerde seçim bürosu açacağız. Özellikle Bafra’da olacak. Çünkü, Bafra bu konuda kararsız. Gönüllülerden oluşan secim koordinasyon merkezi açacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.