Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

SAMSUN’A 2 YENİ STADYUM!

Samsun’un Atakum İlçesi’nde 500 kişi seyirci kapasiteli Kurupelit Futbol Sahası ve 706 kişi seyirci kapasiteli Çobanözü Futbol Sahası inşaatında fiziki gerçekleşme yüzde 25’e ulaştı

SAMSUN’A 2 YENİ  STADYUM!
REKLAM ALANI
30 Ağustos 2023 17:43

Samsun’da, Atakum’un Büyükoyumca Mahallesi’nde 1695 metrekarelik alanda inşa edilen 500 kişi seyirci kapasiteli FIFA standardındaki Kurupelit Futbol Sahası inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Antrenman sahası, soyunma odası, hakem ve antrenör odaları, depolar ve 140 araçlık otoparkın yer aldığı projenin yüzde 25’i tamamlandı. 151 milyon 476 bin TL bütçeli projenin 2024 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

STADYUM

ÇOBANÖZÜ’NE SENTETİK SAHA
Büyükşehir Belediyesi, Atakum İlçesinde FIFA standartlarında bir futbol sahasını da Çobanözü Mahallesi’ne kazandırıyor. 706 kişi seyirci kapasiteli Çobanözü Futbol Sahası, 2 bin 950 m2 alanda inşa ediliyor. Tesis; sentetik futbol sahası, tribün alanı, kafe, antrenör odaları, soyunma odaları ve fitness salonundan oluşuyor. Çalışmaların sürdüğü projede fiziki gerçekleşme yüzde 25’e ulaştı.

STADYUM

EN KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Spora çok önem veriyoruz. Sahalar, spor salonları inşa ediyor, sporcularımıza her alanda destek veriyoruz. Bu şehir bir spor kenti. Biz de var olan potansiyeli artırmak adına sahalar inşa ediyoruz. Atakum ilçemize de 2 saha kazandırıyoruz. Sahalar FİFA standartlarında. Gençlerimiz, çocuklarımız o sahalarda kendini geliştirecek, yetiştirecek. Amatör sporumuzun saha sorunu olmayacak. Proje inşaatlarımız devam ediyor. En kısa zamanda tamamlayarak bu şehrin hizmetine sunacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.