Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Samsun’un Atakum İlçesi’nde İYİ PARTİ’YE KİLİT!

Samsun’da İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı’nın kapısının, yönetimin istifa ettiği günden bu güne kadar kapalı olması dikkati çekiyor

Samsun’un Atakum İlçesi’nde  İYİ PARTİ’YE KİLİT!
REKLAM ALANI
11 Şubat 2024 18:07 | Son Güncellenme: 11 Şubat 2024 18:20

Samsun’un Atakum İlçesi’nde İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam, 21 Ocak’ta Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığı’ndan ve partisinden istifa etti. Selen Gülhan Çam’ın kararının hemen ertesi günü ise bir toplantı gerçekleştiren İyi Parti Atakum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu, toplu olarak istifa ettiklerini duyurdu.

İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam.

22 OCAK’TAN BERİ KAPALI
Geçtiğimiz günlerde de Atakum Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Av. Fikret Can Demir istifa ettiğini açıkladı. Yaşanan istifa olayları sonrası 22 Ocak tarihinden itibaren il teşkilatında kapıların kapalı olması dikkati çekti.

İYİ Parti Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Av. Fikret Can Demir istifa etti.

‘PARTİYİ REZİL ETTİLER’
İYİ Parti’nin Atakum’daki merkezinin kapısında kilitli gören partililer, “Seçimlere hızla yaklaşılırken Atakum’da halen bir yönetimin oluşturulamaması inanılır gibi değil. Bu nasıl bir zafiyettir. İYİ Parti’yi Samsun’da ve Atakum’da böylesine rezil edenler hesap vermek zorundadır. Seçimlere sayılı günler kalmışken bu yaşananlar skandaldır. Koskoca parti yerel seçimlere böyle mi hazırlanacak” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

ANAHTAR İÇİN MUHATAP YOK
Konuyla ilgili görüş bildiren eski yöneticilerden bir partili, “Anahtarı ve demirbaş listesini teslim etmek için muhattap bulunamıyor. Durum bu kadar acı” demekle yetindi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.