Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Başkan Şahin yalnız bırakmıyor

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ALS hastalığı ile mücadele eden Şenol Keskin ve ailesini yalnız bırakmıyor. Başkan Şahin, Keskin ve ailesini Hastalığı sırasında birçok defa ikamet ettikleri Paşaşeyh Mahallesinde ki evinde ziyaret etti

Başkan Şahin yalnız bırakmıyor
REKLAM ALANI
22 Ocak 2018 22:02

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, son ziyaretini mahalle muhtarı Aytekin Kâğıt ile beraber yaptı. Başkan Şahin zor durumda olan ailenin birçok ihtiyacı ile ilgilendi ve aileye yeni bir yapımını gerçekleştirdi.  Başkan Şahin daha sonra mahalle muhtarı Aytekin Kağıt ve ailesini evlerinde ziyaret etti. Mahalle kahvesine uğrayarak vatandaşlarla sohbette bulundu.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin daha sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün sağlıklı olabiliriz. Ama hastalıklar hepimiz içindir. Şenol Keskin kardeşimiz ALS hastalığı ile mücadele veriyor. Birçok defa kardeşimizi ve ailemizi ziyaret ettim. Bu hastalıkta moral değerler çok önemli. Mümkün olduğunca ziyaret etmeye çalışıyorum. Rabbimden kardeşimize ve tüm hastalarımıza şifalar diliyorum. Ziyaretimizde her zaman bizlerle olan değerli muhtarımız Aytekin Kağıt ve ailesini ziyaret ettim. Mahallemizin kahvehanesinde ise hemşerilerimizle istişarelerde, görüş alış verişinde bulunduk. Keskin ailemize, Muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Her fırsatta hemşerilerimle beraber oluyoruz. Muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya geliyor, istişareler yapıyoruz. Bu anlayışımız 9 yıldır devam ediyor. Bundan sonra da devam edecektir.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.