Dolar 32,5734
Euro 34,9080
Altın 2.438,42
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

SAMSUN’A GELİYORLAR!

Samsun’da, 22-23-24-25 Haziran tarihlerinde Sheraton Grand Samsun Oteli’nde gerçekleştirilecek olan festivale birbirinden ünlü sanatçılar katılıyor

SAMSUN’A GELİYORLAR!
REKLAM ALANI
7 Haziran 2023 17:32 | Son Güncellenme: 7 Haziran 2023 17:33

Karadeniz’in en büyük festivali için binlerce genç gün sayıyor. Hola Event imzası taşıyan organizasyona Hayko Cepkin’den, Sagopa Kajmer’e, Emir Can İğrek’ten Manga’ya kadar birbirinden ünlü isimler katılacak. 22-23-24-25 Haziran tarihlerinde Sheraton Grand Samsun Oteli’nde gerçekleşecek olan festivalin biletleri ise şimdiden tükenmek üzere.

SAMSUN

‘HERKESİ BU HEYECANA
ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUZ’
Festival ile ilgili bilgi veren Karadeniz Müzik Festivali organizatörü ve Hola Event’in direktörleri Ömer Aydemir ve Ertan Yalçın, Samsun’da unutulmaz bir dört güne imza atacaklarını belirterek, başta gençler olmak üzere tüm müzikseverleri festivale beklediklerini söyledi.

SAYILI GÜNLER KALDI
Festival içeriği hakkında bilgilendirmede bulunan Hola Event’in direktörleri Ömer Aydemir ve Ertan Yalçın, “Samsun’da müziğe ve eğlenceye doyacağımız ana sayılı günler kaldı. Her müzik zevkine hitap eden birbirinden değerli gruplar, sanatçılar Samsun halkının misafiri olacak. Karadeniz’in en büyük ve en eğlenceli festivaline ev sahipliği yapmak bizler için çok heyecanlı ve gurur verici. Herkesi bu heyecana ortak olamaya ve eğlenceni tadını çıkarmaya davet ediyoruz” dedi.

SAGOPA, PİNHANİ, HAYKO CEPKİN…
Festivalde Samsunlu rap sanatçısı SagopaKajmer başta olmak üzere birbirinden değerli grupların ve şarkıcıların sahne alacağını da sözlerine ekleyen Aydemir ve Yalçın, festival programı ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Festivalin ilk günü olan 22 Haziran’da Mert Kıyak, Mavi Gri, Motive, Pinhani ve Emir Can İğrek sahne alacak. 23 Haziran’da Vals, Niyazi Koyuncu, Demir Demirkan, Fatma Turgut ve Manga, 24 Haziran’da Random, Mary Jane, Yaşlı Amca, Adamlar ve Hayko Cepkin; 25 Haziran’da ise Munchies, Selçuk Balcı, Dedublüman, Madrigal ve Samsunlu rapçi Sagopa Kajmer sahnede olacak. Muhteşem geçecek 4 güne herkesi davet ediyoruz. Eğlenceye, müziğe doyacağız.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.