Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

SAMSUN’A YAPILIYOR!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye’nin ‘en uzun bisiklet yolu’na sahip şehri olma noktasında çalıştıklarını söyledi

SAMSUN’A YAPILIYOR!
REKLAM ALANI
7 Nisan 2022 16:33

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ‘Adnan Menderes Bulvarı Yeşil Yürüyüş Yolu ve Bisiklet Yolu Projesi’ni hızla sürdürüyor. Kurupelit ile İncesu sahili arasındaki bisiklet ve yürüyüş yolunun çalışmalarını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldı. Beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Ali Seyfi Küçükgöncü, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Ahmet Bayır, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Ekrem Şahin ile birlikte sahil yolunu gezen Başkan Mustafa Demir vatandaşlarla da sohbet etti.

2.7 KİLOMETRELİK YOL YAPILIYOR
‘Temiz Çevre, Temiz Şehir’ hedefi kapsamında kentte hava kirliliğini önleyerek halk sağlığını koruyacak projelere büyük önem verdiklerini ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla geçen yıl şehrimizde elektrikli scooterlar hizmet vermeye başladı. Pandemi sürecinde de bisiklet, sağlıklı yaşamın devam ettirilebilmesi ve sosyal mesafenin korunması açısından halkımızın öncelikli tercihi oldu. Bisiklet kullanımı da giderek artıyor. Bu da yeni yollar ve parkurlar demektir. Türkiye’nin en uzun bisiklet yoluna sahip şehri olma noktasında çalışıyoruz. Bununla ilgili bir protokol imzaladık. Çok uzun bisiklet parkurlarına sahip olacağız. Kurupelit ile İncesu arasındaki 2.7 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolunun yapımına başladık. Bu kısmı kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.