Dolar 32,5194
Euro 34,7897
Altın 2.423,01
BİST 9.728,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

SAMSUN’A YENİ HASTANE!

ROMATEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu, “Romatem olarak Samsun için gurur verici bir marka elçisi olmaya devam edeceğiz” dedi

SAMSUN’A YENİ HASTANE!
REKLAM ALANI
3 Şubat 2023 13:54 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2023 14:53

Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Sağlık Grubu, ilk ‘yeni nesil’ hastanesini, 2005 yılında yolculuğa başladığı Samsun’da açıyor.

TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
Türkiye’nin ilk fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında sağlık zincir grubu olan Romatem, Samsun’da açmaya hazırlandığı ilk, tam donanımlı yeni nesil hastanesinin tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. 9 bin metrekare alanda teknolojik kapasitesi, uzman kadrosu ile fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında özel dal hastanesi olarak 50 yatak kapasitesi ile hizmet verecek.

SAMSUN’UN GURUR VEREN MARKA ELÇİSİ
Düzenlenen basın toplantısında, özellikle yüksek teknolojik donanımı, enerji dostu, yatay mimaride, tedavi alanlarının özel klinikler olarak tasarlandığı, emar (MR), tomografi gibi görüntüleme hizmetlerinin bulunduğu, tam donanımlı laboratuvar hizmetlerinin verildiği, engelli özel hastaların da erişiminin mümkün olduğu akıllı hastane konseptinde nadir hastanelerden biri olacağını anlatan hastanenin yönetim kurulu başkanı Dr. Köksal Holoğlu, Romatem olarak Samsun için gurur verici bir marka elçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

2024 MAYIS AYINDA HİZMETE GİRECEK
Dr. Holoğlu, devam eden yatırım projeleri ile ilgili de şu bilgileri verdi:

“2023 Mayıs’ta Almanya Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizi, 2023 Mayıs ayında İstanbul Anadolu yakasında Türkiye’nin engellilere özel ilk klinik & otel konseptinde fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezini açmaya hazırlanıyoruz. 2024 Eylül’de Malta Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi de hizmete girecek. Bugün burada size duyurusunu yaptığımız ‘yeni nesil’ Samsun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemiz de yine 2024 Mayıs ayında hizmet vermeye başlayacak.”

TÜRKİYE’DE ÖRNEK OLACAK
Samsun’da yapacakları yeni hastanenin teknik özellikleri ile sadece Karadeniz Bölgesi’nin ve Samsun’un değil, Türkiye ve yakın bölgenin genelinde örnek olacağına dikkat çeken Dr. Holoğlu, “Nörolojik, ortopedik, pediatrik ve kardiyak rehabilitasyon gibi başlıca rehabilitasyon alanlarında dünyada gelişmiş en ileri robotik teknolojilerle hizmet veriyoruz. Savaş rehabilitasyonu, sportif rehabilitasyon, hidroterapi ve tüm dünya ile paralel manuel terapi, ozon, kök hücre gibi güncel tedaviler de tüm merkezlerimizde yer alıyor. Romatem markası olarak fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında bayrağı taşımaya devam ediyoruz” diye konuştu.


Aynı zamanda Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Derneği İcra Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu, Türkiye’nin sağlık turizminde dünya liderliğine oynadığını, sektörün 2030 yılında 100 milyar dolar hedeflediğini söyledi.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.