Dolar 32,4768
Euro 34,9560
Altın 2.436,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

SAMSUN’DA AÇIKLADI…

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, ‘Neden yeni parti kurdunuz’ sorusunun yanıtını verdi

SAMSUN’DA AÇIKLADI…
REKLAM ALANI
2 Temmuz 2021 17:40

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, partisinin ilçe başkanlığının açılışına katıldı. Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, kendilerine “Neden yeni bir parti kurdunuz? Başbakanlık yaptığınız partiden neden ayrıldınız?” sorularının yöneltildiğini aktardı.

‘HİÇBİR ÇETE, DEVLETİ ELE GEÇİRMESİN DİYE…’
“Onlar bizi ayırdılar, ama şimdi size neden yeni parti kurduğumuzu anlatayım” diyen Davutoğlu, “Gelecekte hiçbir çete örgütünün, paralel yapının devleti ele geçirmemesi, milletin parasına göz dikmemesi için bu partiyi kurduk” ifadesini kullandı.

‘MENFAATÇİLERİN DEĞİL MİLLETİN YERİ’
Vezirköprü’nün tüm sıkıntılarını bildiklerini dile getiren Ahmet Davutoğlu, “Bütün problemleri çözmek için bu teşkilatı açıyoruz. Kim herhangi bir haksızlıkla karşılaşırsa buraya gelecek ve teşkilatımız onun sözcüsü olacak. Burası menfaat gözetenlerin yeri değil, burası milletin derdiyle dertlenenlerin yeridir” diye konuştu. İlçe başkanlığının açılışının ardından esnaf ziyaretinde bulunan Davutoğlu, bir çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.