Dolar 32,5457
Euro 34,8770
Altın 2.440,85
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Vali Zülkif Dağlı’dan yenigündehaber.com’a özel ‘SAMSUN’UN GELECEĞİ PARLAK…’

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, “Samsun’un her bir bölgesi ayrı bir değer, ayrı bir güzellik. Bu büyük potansiyeli değerlendirmek için çalışıyoruz” dedi

Vali Zülkif Dağlı’dan yenigündehaber.com’a özel ‘SAMSUN’UN GELECEĞİ PARLAK…’
REKLAM ALANI
19 Kasım 2020 20:23

Göreve geldiği günden bu yana Samsun’un sahip olduğu potansiyelleri gündeme getirerek bunların değerlendirilmesi noktasında ‘iş birliği’ çağrısında bulunan Vali Zülkif Dağlı, “Bunun için çaba gösteriyoruz. Samsun için çok daha güzel şeyler olacak” dedi.

YEREL MEDYAYA ÖVGÜ
55 Yenigün Gazetesi ile yenigündehaber.com Genel yayın Yönetmeni Musa Gün, Vali Zülkif Dağlı’yı ziyaret etti. Vali Dağlı, ziyarette yaptığı açıklamada, Samsun’un güçlü bir yerel basına sahip olduğunu belirterek, “Bu durum son derece sevindirici. Yenigün Gazetesi de gerek yazılı gerekse internet ortamında yaptığı yayınlarla güçlü yerel medyanın bir ayağını oluşturuyor” diye konuştu.

EKONOMİK KALKINMA İÇİN İŞ BİRLİĞİ
Samsun’u gelecekte çok daha güzel günlerin beklediğine inandığını söyleyen Vali Zülkif Dağlı, “Çünkü bu şehrin hemen her bölgesi büyük potansiyele sahip. Her bölgesi ayrı bir güzel. Samsun ayrıca hem tarımsal yönden çok zengin topraklara sahip hem de sanayi alanında her türlü imkanı barındırıyor. Tüm bunları ele aldığımızda, bu potansiyellerin değerlendirilmesi, şehrimizin, özellikle ekonomik yönden kalkınması için hayati önem taşıyor. Ben de bunun için çaba gösterilmesinin gerektiğine inanıyorum. Özellikle yerel yönetimlerimizle birlikte şehrimizi kalkındırmak için çalışıyoruz” dedi.

‘SALGINLA MÜCADELE’ ÇAĞRISI
Dünyanın büyük bir salgın ile karşı karşıya olduğunu da hatırlatan Vali Zülkif Dağlı, “Koronavirüse karşı, en azından aşısı bulunana kadar en önemli şey, kurallara uymaktır. Kendimiz, ailemiz ve çevremizdekilerin sağlığı için kurallara uymak zorundayız. Samsun Valiliği olarak, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve belediyelerimiz ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımızdan oluşturduğumuz ekiplerimizin sürdürdüğü denetim ve kontrollere kamu kurumlarımızla koordineli şekilde devam edeceğiz ancak halkımızın desteği olmadan istenilen başarı düzeyini elde etme şansımız yok. Hepimize bu mücadelede büyük görev düşüyor. Hep beraber el birliğiyle mücadele edelim” diye konuştu.

Haber: Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.