Dolar 32,4491
Euro 34,7379
Altın 2.437,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsun’da Atakum Belediyesi Bu kez KAVAK’a EL UZATTI!

Samsun’da Atakum Belediyesi bünyesinde oluşturulan Paylaşım Merkezi, Kavak İlçesi’nin Tabaklı Mahallesi’nde gezici mağaza açarak ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Samsun’da Atakum Belediyesi  Bu kez KAVAK’a  EL UZATTI!
REKLAM ALANI
14 Haziran 2021 17:10

Samsun’da Atakum Belediyesi, faaliyetleriyle ihtiyaç sahiplerine dayanışma elini uzatan Paylaşım Merkezi’nin (PAYMER) gezici mağazalarını Atakum dışına da ulaştırmaya başladı. Kavak’ın Tabaklı Mahallesi’nde açılan mağaza ile Samsunlu hayırseverler tarafından bağışlanan kadın, erkek, çocuk kıyafetleri, ayakkabılar ve oyuncaklar ihtiyaç sahibi yurttaşlara ulaştırıldı.

MİLLETVEKİLİ HANCIOĞLU DA KATILDI

Mağazanın açıldığı mahalleyi ziyaret eden CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ile eşi Av. Gülay Deveci, CHP Kavak İlçe Başkanı Şakir Altun, İYİ Parti Kavak İlçe Başkanı Ali Demirhan, burada Tabaklı Mahallesi Muhtarı Üzeyir Etli ve vatandaşlarla bir araya geldi. Açılan gezici mağazaya ise mahalleliler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

BAŞKAN CEMİL DEVECİ: HERKESE
ELİMİZİ UZATIYORUZ
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Samsunlular, Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi’ne ikinci el eşyalarını, kendilerine küçük gelen, giyemedikleri veya bir kısmı yeni kıyafetleri bağışlıyorlar. Paylaşım Merkezimiz hem Atakum sınırları içinde hem de Atakum dışında tüm ihtiyaçlı alanlara ulaşıyor. Samsunluların, Atakumluların paylaştıklarını Samsunlulara iletiyoruz, aracılık yapıyoruz. Buradaki emek ve buradaki her şey Samsunluların. Biz de ihtiyacı olmayanlardan ihtiyacı olanlara aktarıyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz ama bu zor süreci hafifletmeye, herkesin elini tutmaya ve omzuna elimizi uzatmaya çalışıyoruz. Atakum Belediyesi tüm olanaklarını hem Atakum’a hem de Samsun’un diğer ilçelerine ulaştırmaya çalışmaya devam edecek” dedi.

Tabaklı Mahallesi Muhtarı Üzeyir Etli ise, mağazada emeği geçen herkese mahalleliler adına teşekkür etti.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.