Dolar 32,3881
Euro 34,7827
Altın 2.433,74
BİST 10.068,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Görme engelli sporcular hedef belirledi

Samsun 1919 Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Recep Sağlam, amaçlarının görme engelli vatandaşları spor aracılığı ile sosyal hayata kazandırmak olduğunu söyledi.
Samsun 1919 Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, yönetim kurulu tarafından sporcuların da yer aldığı bir toplantı düzenledi. Özel bir kafede düzenlenen toplantıda elde edilen başarılar ve bundan sonra izlenecek yol haritası belirlendi

Görme engelli sporcular hedef belirledi
REKLAM ALANI
21 Ocak 2018 22:09

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Recep Sağlam, “Kulüp olarak 2014 yılından bu yana faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Amacımız görme engelli arkadaşlarımızı spor aracılığı ile sosyal hayata kazandırmak. Onların sosyal ve kültürel anlamda gelişimlerine katkıda bulunmak. 2 takım ve 5 bireysel olmak üzere 7 branşta faaliyetlerimiz devam ediyor. Golbol ve B2 ile B3 futsal branşlarında takımlarımız var. Golbol ise dünya üzerinde bugün sadece görme engelliler tarafından icra edilen bir branş. Judo, halter, atletizm, satranç ve yüzme de bireysel olarak sporcularımız var. B2 – B3 futsal branşında Aksaray’da yapılan grup müsabakalarından şampiyon olarak 2. Lige yükseldik. 2017 yılında 2. Ligi ise 4. sırada tamamladık. Judoda Türkiye ikincisi sporcumuz var. Atletizmde gümüş ve bronz madalyalarımız var. Amacımız önce görme engeliler, sonra da Samsun adına iyi işlere imza atabilmek. Engellilerin ve Samsun’un adını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Başlıca hedefimiz futsal branşında takımımızı 1. Lig’e çıkarmak. Ayrıca 2 oyuncumuzu üst üste 2 yıl milli takıma gönderme başarısını sağladık. Toplamda 20 aktif lisanslı sporcumuz var” dedi.
Toplantıya ayrıca MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu da katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.