Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
BİST 9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Samsun’da Atakum Belediyesi’nde FETÖ operasyonu

Samsun Atakum Belediyesi’nde 1 kişi FETÖ’den gözaltına alındı. Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Talebimiz üzerine yapılan incelemede 1 kişi gözaltına alındı. Hainlere yer vermeyiz” dedi

Samsun’da Atakum Belediyesi’nde FETÖ operasyonu
REKLAM ALANI
24 Ekim 2017 14:48

Atakum Belediyesi personeli 1 kişinin geçtiğimiz haftalarda tutuklanmasının ardından, Emniyet’ten, personel listesinin yeniden incelenmesi için talepte bulunan Başkan Taşçı, “Talebimiz üzerine yapılan derinlemesine inceleme sonucunda, bir belediye çalışanı emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. FETÖ ile mücadelemiz sonuna kadar sürecek” dedi.

‘PERSONEL LİSTESİNİ EMNİYET’E BİLDİRDİK’

FETÖ soruşturması kapsamında sürdürülen operasyonlara sonuna kadar destek verdiklerini söyleyen Başkan Taşçı, “Kim bu hain yapının parçası olduysa, cezasını çekecek. Bu anlamda güvenlik güçlerimiz ile işbirliği halindeyiz. Personel listemizi emniyetimize bildirerek yeniden bir inceleme talep ettik. Bu inceleme sonucu bir belediye çalışanı, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı” diye konuştu.

‘FETÖ VİRÜSÜNÜ HEP BİRLİKTE TEMİZLEYECEĞİZ’

Tüm ülkede kararlılıkla sürdürülen FETÖ operasyonlarının sonuna kadar destekçisi olduklarını söyleyen İshak Taşçı, bu kapsamda güvenlik güçleri ile irtibat halinde olduklarını kaydetti. Başkan Taşçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ayrıca şunları söyledi: “Ülkemiz için önemli bir iç tehdit olarak gördüğümüz FETÖ ihanet şebekesine karşı tavrımız nettir. Bu anlamda güvenlik güçlerimizle sürekli irtibat halindeyiz. Atakum Belediyesi’nde görev yapan bir personelin, FETÖ suçlamasıyla gözaltına alınarak cezaevine gönderilmesinin ardından, belediye çalışanlarımızın listesini güvenlik güçlerimize vererek, yeniden bir inceleme yapılmasını talep ettik. Bu incelemeler sonucunda da bir belediye çalışanı, bugün polis tarafından gözaltına alındı. Önümüzdeki 1-2 hafta boyunca, güvenlik güçlerimizden talep ettiğimiz bu kapsamlı incelemeler devam edecek. Yeni tespitler olması halinde de, İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler, bugün olduğu gibi gereğini yapacak. Büyük bir kararlılık içerisinde sürdürülen operasyonların sonuna kadar destekçisiyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki dik duruşu, kararlılığı, bizim en büyük güç kaynağımızdır. Hep birlikte, el ele, omuz omuza vererek, ülkemizin en hassas noktalarına dahi sızan bu FETÖ virüsünü temizleyeceğiz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.