Dolar 32,3836
Euro 34,7740
Altın 2.435,64
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

SAMSUN’DA BOĞULMA VAKASI… HAVA DESTEKLİ ARAMA!

Samsun’da serinlemek için girdiği denizde kaybolan 31 yaşındaki İlyas Said Dündar’ı bulmak için arama çalışmaları devam ediyor

SAMSUN’DA BOĞULMA VAKASI…  HAVA DESTEKLİ ARAMA!
REKLAM ALANI
7 Ağustos 2023 15:02

Olay, Atakum ilçesi Çakırlar Yalı Mahallesi, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu sahilinde dün meydana geldi. Çakırlar Yalı Mahallesi’nde oturan İlyas Sait Dündar (31) yeğeni, kız kardeşi, annesi ve eniştesi ile birlikte yüzmek için denize gitti. Yeğeni Yusuf U. ve eniştesi Ali Sait U. ile birlikte denize giren İlyas Sait Dündar bir süre sonra akıntıya kapıldı. Akabinde bir daha haber alınamayan genç için arama çalışması sürüyor.

DENİZ KAYBOLMA

DENİZ KAYBOLMA

HAVA DESTEKLİ ARAMA
Gencin kaybolmasının ikinci gününde su altında Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü kurbağa adamları tarafından arama çalışması anbean devam ederken takip eden gencin yakınlarının umutlu bekleyişi sürüyor. Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı helikopteri de arama çalışmalarına havadan destek veriyor.

DENİZ KAYBOLMA

BABA UYARMIŞ
Oğlunu denize gitmeden önce uyardığını ifade eden baba Necati Dündar ise “Çocuğuma özellikle oraya gitme dedim. Orası tehlikeli bölge dedim. Orada sürekli boğulmalar oluyor diye söyledim. Özellikle bu bölge boğulma vakalarının olduğu yerdir. Beni dinlemedi. Demek ki ömrü buraya kadarmış. Şu anda bütün ekipler seferber olmuş durumda. Sağ olsunlar arıyorlar” dedi.

Genci arama çalışmaları devam ediyor.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.