Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Samsun’da CHP’liler Kavaklılarla buluştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Koç, Milletvekili Hayati Tekin ve CHP İl Başkanı Tufan Akçagöz, referandum çalışmaları kapsamında Kavaklılarla buluştu

Samsun’da CHP’liler Kavaklılarla buluştu
REKLAM ALANI
4 Nisan 2017 23:00

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Prof. Dr. Haluk Koç, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Samsun’da Kavak Dernekler Federasyonu’nu(KADEF) ziyaret etti. Haluk Koç’a CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin ve CHP  İl Başkanı Tufan Akçagöz de eşlik etti.

TEKİN: CUMHURBAŞKANI’NDAN KORKUYORUM

Ziyarette ilk konuşmayı CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin yaptı. Tekin, “16 Nisan bir siyasi yaklaşım değil, bu süreci topyekün bir hareket olarak görüyorum. Ben sayın Erdoğan’dan da korkuyorum. Öyle şeyler söylenip, bildirilere öyle şeyler yazılıyor ki daha şimdiden yalan olduğunu açık beyan görüyorum ve o afişten utanıyorum. Bana saf muamelesi yapılıyor” dedi.
AKÇAGÖZ: BİR DAYATMA İLE GELDİ CHP

Samsun İl Başkanı Tufan Akçagöz  ise, “Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının takınması gereken tavır bu olduğu için ‘Hayır’ mücadelemizi Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Samsun’da da sürdürüyoruz. Hiç kimseyi kırmadan, ayırmadan ‘Hayır’ propagandamızı halkımıza ulaştırmaya geyret ediyoruz. Anayasalar toplumun bütününü bağlayan, bütününün kaderini tayin eden değişikliklerdir. Ancak üzülerek söylüyorum ki, şu anda tartıştığımız, halk oylamasında ‘Evet’ ya da ‘Hayır’ diye tercihimizi ifade edeceğimiz anayasa değişikliği bir dayatma ile geldi” diye konuştu.

KOÇ: KILIÇDAROĞLU’NA ALLAH SABIR VERSİN…

Son olarak söz alan Haluk Koç da şunları söyledi: “Son getirilmek istenen değişiklik, hiç gündemde yokken önümüze getirildi. Türkiye’nin böyle birşeye ihtiyacı var mı? Neyi çözecek bu? Bir tane emeklinin sorununu çözecek gelişme yok. Kavak’ta boş olan verimli tarlaları tekrardan başaklarla donatacak bir gelişme var mı? Tarıma ve hayvancılığa bir destek var mı? Samsun’da bir tane sanayi ve üretim yeri kaldı mı? Bunun CHP’si, MHP’si, AK Parti’si yok. Bu iş ayrı bir iş. Önümüze partilerin amblemlerinin olduğu bir pusula gelmeyecek. ‘Evet’ dediğin zaman neye ‘Evet’ dediğini bileceksin. Bizi kavgaya çağırıyorlar biz kavga etmiyoruz, hakaretlere maruz kalıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu’na Allah sabır versin, bu kadar lafı işitiyor ve cevap vermemeye gayret ediyor.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.