Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

SAMSUN’DA ENGELLİLER İÇİN 5 YILDIZLI KONFOR!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait Mavi Işıklar Engelliler Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, engelli vatandaşlar ücretsiz olarak 5 yıldızlı otel konforunda tatil yapıyor

SAMSUN’DA ENGELLİLER İÇİN  5 YILDIZLI KONFOR!
REKLAM ALANI
17 Temmuz 2023 18:06

Samsun’da engelli vatandaşlar ve aileleri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Mavi Işıklar Engelliler Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ücretsiz olarak tatil yapıyor.

HAVUZ

2 KİŞİLİK ODALARDA REFAKATÇİ EŞLİĞİNDE
Yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulan tesise gelen engellilerin özel asansör sistemiyle içine girebileceği bir havuz, rehabilitasyon merkezi, 34 kişilik konaklama binası, 500 kişilik restoran, kafeterya, dinlenme alanı ve plaj bulunuyor. İki kişilik odalarda engelli vatandaşlar bir refakatçisiyle birlikte aynı odada kalabiliyor. Talep edildiğinde engelli vatandaşlar, engelliler için özel olarak donatılan araçla evlerinden alınıp tesise getiriliyor. Merkezde 3 gece 4 gün konaklayan vatandaşlar, sıcak havalarda havuza girerek tatilin tadını çıkarıyor.

HAVUZ

ENGELLİ VATANDAŞLAR ÇOK MUTLU
Sinop’tan 2 engelli çocuğuyla birlikte gelen Sezgin Kömeç, “Biz buraya hayran kaldık. Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ne kadar teşekkür etsek az. Türkiye’nin her yerinde olması gereken bir tesis burası. Tamamen engellilere özel hazırlandığı için bizim için muhteşem konforlu” dedi.
Engelli kızı ile birlikte merkezde kalan Ayşe Ergen, “27 yaşındaki engelli kızım için buraya geldik. Samsun Büyükşehir Belediyesi bu uygulaması örnek olması gereken çok güzel bir uygulama. Çok memnun kaldık” diye konuştu.

HAVUZ

BAŞKAN DEMİR: ÖZEL ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, engelli bireylerin her türlü talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak engelli bireyler ve aileleri için birçok çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Ancak en özel uygulamalarımızdan birisi Mavi Işıklar Engelliler Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi. Engelli bireyler ve yakınları burada kendileri için hazırlanan bu özel tesiste tatil yapma, dinlenme imkanı buluyorlar. Her aşamasında onlar için hazırlanan, özel olarak dizayn edilen bir tesis. Burada konaklayan vatandaşlarımızdan çok güzel olumlu dönüşler alıyoruz. Engelli vatandaşlarımız için bu gibi özel çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sibel TOPAL

HAVUZ

HAVUZ

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.