Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

SAMSUN’DA ‘ESNAF’ TURU!

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çarşamba ve Tekkeköy ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulundu

SAMSUN’DA ‘ESNAF’ TURU!
REKLAM ALANI
2 Şubat 2023 18:31

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir dizi ziyaret için geldiği Samsun’da esnafları ziyaret etti. Çarşamba ve Tekkeköy ilçelerini ziyaret eden Kılıç, burada esnaf ve sanayicilerle bir araya geldi.

SAMSUN'DA 'ESNAF' TURU!

‘HÜKÜMETİMİZ ESNAFIN YANINDA’
Esnafın ilgi ve sevgi gösterdiği Kılıç, sorunlarını ilk ağızdan dinlemenin önemli olduğunu belirterek, ‘’ 2002 yılından beri bu hizmet yolculuğunda sizlerle beraberiz. Hükümet olarak yorulmadan, dur durak demeden hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Sizler de her gün gece gündüz bizlerle birlikte oldunuz. Devletimiz, hükümetimiz her zaman esnafımızın yanında oldu ve olmaya da devam ediyor. Sizlerden aldığımız güç ile ülkemizi hep ileriye taşıdık ve taşımaya da devam ediyoruz. ‘’ dedi.

SAMSUN'DA 'ESNAF' TURU!

‘SAMSUN’UN YENİ
YATIRIMLARA İHTİYACI VAR’
Samsun’un coğrafi olarak bölgede önemli bir stratejik aktör olduğunu ifade eden Suat Kılıç, ‘’Samsun’un farkının farkındayız. AK Parti hükümeti olarak, ekonomik, sosyal, kültürel, sportif alanda önemli çalışmalar gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Tarımda, sanayide, turizmde, ulaşımda önemli mesafeler kat ettik, sizlerle birlikte yatırımlarlar gerçekleştirdik. . Gelişen ve büyüyen Türkiye’de Samsun olarak yeni yatırımlara ve projelere ihtiyacımız var. Bunların farkındayız ve bu anlamda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biliyoruz ve inanıyoruz ki, biz sizlerle varız. Biriz, beraberiz birlikte Samsun’uz birlikte Türkiye’yiz. ‘’ diye konuştu.

SAMSUN'DA 'ESNAF' TURU!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.