Dolar 32,5974
Euro 34,7498
Altın 2.498,51
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

SAMSUN’DA HEYECANLI BEKLEYİŞ BİTİYOR!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi kasım ayında hizmet vermeye başlayacak

SAMSUN’DA HEYECANLI   BEKLEYİŞ BİTİYOR!
REKLAM ALANI
30 Ekim 2022 15:34

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi açılış için gün sayıyor. İlçelerden birkaç vasıta değiştirerek şehir merkezine gelen vatandaşların ulaşım çilesini sonlandıracak proje, Kasım ayı içinde hizmet vermeye başlayacak. İlçelerden gelen araçları tek bir merkezde toplayan Samsun Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara tek araçla şehir merkezine ulaşma imkanı sağlayacak. Vatandaşlar aynı şekilde de tek araçla ilçelere dönebilecek.

 SAMSUN

HERKESİN BEKLEDİĞİ ULAŞIM MERKEZİ
İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tek hat değişikliği ile Samsun’da herkes istediği yere ulaşabilecek. Özel arabası olan tek arabayla nasıl merkeze geliyorsa minibüsü kullanan vatandaşlarımız da aynı kolaylıkla gelebilecek. Bu bizim Ulaşım Master Planımızın bir parçası. Heyecanla beklenen İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezini kasım ayı içinde açacağız. Tesis bitti. Minibüslerin parklanma yeri inşaatı biter bitmez hizmete açacağız. Bu merkez müthiş bir kolaylık sağlayacak. Samsun merkeze gidiş gelişi ciddi anlamda hızlandıracak. Çok da güzel olacak. Şehrin insanıyla buluşmasını çok önemsiyoruz. Bu proje de onun kanıtı. Biz oraya güzel bir tesis yaptık. Terminal, peronlar, vatandaşların beklerken oturabileceği bir kafe yaptık. Bir düzen var orada. Orada bir minibüsün ne kadar kalacağı yönünde bile çalışmalar yapılıyor. Bu düzen ve kolaylık demek” dedi.

 SAMSUN

İNDİRME VE HAVAALANI PERONLARI
13 indirme peronu, 3 adet havaalanı servis peronu, 3 adet bilet gişesi, 72 araçlık açık otopark ve 12 araçlık taksi durağının yer aldığı İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi hizmete girdiğinde vatandaşlar tek araçla şehir merkezine ulaşabilecek.

 SAMSUN

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.