Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Samsun’da KANLI GECE: 2 Yaralı

Samsun’un Canik ilçesinde seyir halindeki araçtan açılan ateş sonucu 2 kişi yaralandı. Kaçmaya çalışan şüphelilerden biri bekçiler tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun’da KANLI GECE: 2 Yaralı
REKLAM ALANI
13 Mayıs 2020 13:33 | Son Güncellenme: 13 Mayıs 2020 13:44

ARAÇ İÇERİSİNDEN ATEŞ AÇTILAR
Dün gece saat 22.00 sularında Canik ilçesi 200 evler semtinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre araçla seyir halinde olan 2 kişi yine iddiaya göre yolda yürümekte olan iki kişiye araç içerisinden tabancayla ateş açtı. Açılan ateş sonucu biri 18 yaşından küçük olduğu iddia edilen 2 kişi yaralandı.

ARACI HASTANE BAHÇESİNE TERKEDİP KAÇTILAR

Yaralılardan biri olay yerine yakın özel bir hastaneye kaldırılırken, bir diğeri ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Araç içerisindeki 2 şüpheli peşlerine düşen polis ve bekçileri görünce olayı gerçekleştirdikleri aracı Bahçelievler semtinde bir hastanenin bahçesine terkederek yaya olarak kaçmaya başladı.

ARAÇ İÇERİSİNDE POMPALI VE TABANCA MERMİSİ BULUNDU

Hastane bahçesine terkedilen araç içerisinde inceleme yapan polis, aracın içerisinde bir pompalı tüfek ile olayda kullanılan tabancaya ait olduğu tahmin edilen 3 adet 9 mm mermi buldu.

BEKÇİLERDEN KAÇAMADI

Silahla yaralama olayının şüphelisi 2 kişi Bahçelievler semtinde devriye görevi yapan bekçiler tarafından bir sitenin bahçesinde kıstırıldı. Yakalanacağını anlayan zanlılardan Y. isimli şahıs sitenin bahçesinde bulunan demir parmaklıklara tırmanıp metrelerce yükseklikteki duvardan atlayıp kaçarken, A.C.A ise bekçilerin ısrarlı takibinden kaçamadı.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.