Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Samsun’da okul servisi kaza yaptı

Samsun’da kamyonetle çarpıştıktan sonra yoldan çıkan okul servisi minibüs, 112 metre şarampole yuvarlandıktan sonra tamamen yandı. Kazada, 2’si öğretmen, 1’i okulda görevli hademe 4 kişi yaralandı

Samsun’da okul servisi kaza yaptı
REKLAM ALANI
3 Ekim 2023 14:20 | Son Güncellenme: 3 Ekim 2023 14:21

Salıpazarı ilçesinin kırsal mahallesi olan Cevizli Mahallesi Tefekli mevkiinde meydana gelen kazada, Cevizli Mahallesi’ndeki lise ve ortaokulu öğrencilerini Salıpazarı ilçe merkezindeki okullarına bırakıp geri dönerken de Cevizli İlkokulu öğretmenlerine servis görevi yapan Sinan Keskin idaresindeki 55 C 6690 plakalı okul servisi mininüs ile karşı yönden gelen İbrahim Fidan yönetimindeki 55 AGY 709 plakalı kamyonet çarpıştı.

FINDIK BAHÇESİNE UÇTU
Çarpışmanın şiddetiyle yoldan çıkan minibüs fındık bahçesinde 112 metre şarampole yuvarlanarak alev alıp yanmaya başladı. Kazanın hemen ardından vatandaşlar yardıma koşup araçta bulunanları yanarak ölmekten kurtardı. Kazada, minibüs sürücüsü Sinan Keskin ile öğretmenler Ebru Çetin, Emrullah Dündar ile aynı okulda görevli hademe Neşe Arslan yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Salıpazarı Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk müdahalelerinin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi ile Samsun’daki hastanelere sevk edildi.

DEMİR YIĞININA DÖNDÜ
Kaza sonrası alev alan öğrenci servisinin de tamamen yanmasıyla geriye demir yığını kaldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.