Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

SAMSUN’DA REKOR!

Türkiye’de son 24 saatin en sıcak şehri 25,3 derece ile Samsun oldu. Karadeniz Bölgesi’ndeki birçok ilin hava sıcaklığı Akdeniz Bölgesi’ndeki illeri solladı

SAMSUN’DA REKOR!
REKLAM ALANI
8 Şubat 2024 15:49

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son 24 saatte ölçülen hava sıcaklıklarının verilerini paylaştı. Verilere göre 7 Şubat’ta Türkiye’deki en yüksek sıcaklık 25,3 derece ile Samsun’un Terme ilçesinde ölçüldü. Samsun’un yanı sıra Ordu, Rize, Giresun, Düzce, Zonguldak ve Tokat gibi Karadeniz Bölgesi’ne bağlı illerde de hava sıcaklıkları 22-25 derece arasında seyretti. Samsun ve diğer Karadeniz illerinde son 24 saat içerisinde ölçülen sıcaklık değerleri, kavurucu sıcaklıkları ile meşhur Adana, Antalya, Mersin, Şanlıurfa ve Muğla gibi Ege, Akdeniz ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi illerini geçti.

 SAMSUN'DA REKOR!

NORMALİN 19 DERECE ÜSTÜNDE
Samsun’da şubat ayının ortalama sıcaklık değeri 7,2 derece. Şubat ayında ölçülen en yüksek sıcaklık değeri ise 19 Şubat 1955’te 26,5 olarak kaydedilmiş. Samsun’da termometreler 7 Şubat 2024’te 25,3 dereceyi göstererek, mevsim normallerinin 19 derece üstüne çıktı. Kış mevsiminde yazı yaşayan Samsunlular da güneşli havayı fırsat bilerek kendilerini dışarı attı; park ve bahçelerde doğal D vitamini aldı. Yaşlılar banklarda oturup güneşin keyfini çıkarırken, çocuklar da oyun parklarında gönüllerince eğlendi.

 SAMSUN'DA REKOR!

KIŞ ORTASINDA YAZ!
Güneşli havanın keyfini süren vatandaşlar, “Samsun’un havasına hiç belli olmuyor. Önceden şubat ayları kışın en sert olduğu günlerdi. Şimdilerde ise yazı yaşıyoruz. Allah’ın dediği olur. Böyle güzel havaları fırsat bilip dışarı çıkıyoruz. Bol bol güneşlenip, yaz hasretini gideriyoruz” ifadelerini kullandı.

 SAMSUN'DA REKOR!

Samsun’da hava sıcaklıklarının yeni hafta başına kadar az bulutlu ve 21 ile 23 derece arasında seyretmesi tahmin ediliyor.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.