Dolar 32,5241
Euro 34,8483
Altın 2.429,49
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

BAŞKAN DEMİR SAHADA

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,Samsun’da yapılan projeleri inceleyerek esnafı ziyaret etti

BAŞKAN DEMİR SAHADA
REKLAM ALANI
14 Mart 2021 19:44

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilk olarak yapımı devam eden Subaşı Meydan
Düzenlemesi ve Yeraltı Mekanik Otopark çalışmalarını yerinde takip etti. 1472 metrekare alan üzerineinşa edilen projenin önemine değinen ve bu alanının Samsun’un kalbi olduğunu vurgulayan Başkan Demir, mimarisi ve çevreye uyumuyla Subaşı’nın tarihi bir dokuya kavuşacağını yineledi.


‘SAMSUN’U YENİDEN İNŞAA EDİYORUZ’
Samsun’un çehresini değiştirirken yapılan çalışmalarla vatandaşlara yaşanılabilir bir şehir inşa ettiklerini vurgulayan Başkan Mustafa Demir, daha sonra Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. Esnaflara ‘hayırlı ve bereketli’ kazançlar dileyen Başkan Demir, her zaman onların yanlarında olduklarını belirterek,koronavirüsle mücadelede tedbiri elden bırakmamak gerektiğini söyledi.


İLÇELERDE İNCELEME
Daha sonra Canik Belediye Evleri’nde devam eden Yağmur Suyu Kollektör Hattı’ndaki çalışmalarıyerinde inceleyen Başkan Demir, SASKİ Genel Müdürlüğünün başlattığı yağmur suyu deşarjı altyapıyatırımları kapsamında, büyük bir mağduriyet yaşatan su baskınlarının çözüme kavuşturulacağınıifade etti. Canik’teki incelemelerinin ardından Salıpazarı ilçesine geçen Başkan Demir, İlçe Belediye Başkanı Halil Akgül ve AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman ile birlikte çalışmaları devam eden yatırımları inceledi.

Başkan Demir esnaf ziyareti yaparak sorunlarını dinleyip ‘hayırlı işler’ diledi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.