Dolar 32,5663
Euro 34,8269
Altın 2.433,30
BİST 9.701,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Samsun’da SAPIK ÖĞRETMEN!

Samsun’da görev yaptığı ortaokulda 18 öğrenciye tacizde bulunduğu iddia edilen matematik öğretmeni çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Samsun’da SAPIK ÖĞRETMEN!
REKLAM ALANI
10 Mayıs 2022 22:01

Samsun’un Tekkeköy İlçesi’ndeki bir ortaokulda meydana gelen olayda, matematik öğretmeni olan evli ve 1 çocuk babası 35 yaşındaki Z.K.’nin okuldaki 18 öğrenciye tacizde bulunduğu ileri sürüldü.

AİLELER AYAKLANDI, GÖZALTINA ALINDI
9 öğrencinin durumu ailelerine bildirmesi üzerine gözaltına alınan Z.K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu’ndaki sorgusunun ardından Samsun Adliyesine sevk edildi. İddiaya göre, öğretmen Z.K.’nin adliyede bulunduğu sırada 9 öğrencinin daha tacize uğradığı ortaya çıktı.

‘BANA İFTİRA ATIYORLAR’
Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Z.K., “Derslerine girdiğim 6 ve 7 sınıftaki öğrenciler derslerinde başarısızdı. Onlara matematik dersi verdim. Kesinlikle elle tacizde bulunmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum. Başarılarını artırmak için öğrencilere baskı kurmaya çalıştım. Bu nedenle de öğrencileri azarladığım için bana iftira atmaktadırlar” dedi.

DAHA ÖNCE DE YARGILANMIŞ
Nöbetçi mahkemeye ifade veren Z.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Öğretmen Z.K.’nin 2016 yılında Alaçam İlçesi’ndeki bir ortaokulda görev yaparken 5 öğrenciye tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açıldığı, 7-8 ay açıkta kaldığı ve yargılandığı mahkemece beraat kararı verilince mesleğine geri döndüğü öğrenildi.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.