Dolar 32,5553
Euro 34,9632
Altın 2.457,65
BİST 9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsun’da Yaşanan Trafik Kazasında İğrenç İddia!

 Araç kaza yapınca 15 yaşındaki kıza tecavüz olayı ortaya çıktı 

Samsun’da Yaşanan Trafik Kazasında İğrenç İddia!
REKLAM ALANI
27 Temmuz 2018 21:33

İğrenç iddia! 

Samsun’da gece yarısı otostop yapan 15 yaşındaki kızı araçlarına alıp tecavüz ettikleri iddia edilen 2 kişi kaza yapınca yakayı ele verdi.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Sarıışık Mahallesi Samsun-Ankara karayolu Adalar mevkiinde gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.D.(36) ve E.C. (36) adlı şahıslar 55 plakalı otomobil ile seyir halindeyken Samsun’un Canik ilçesi Belediyeevleri mevkiinde otostop çeken ve ailesinin Rize ilinde polise kayıp başvurusu yaptığı 15 yaşındaki E.K.’yi araçlarına aldılar. Araçla bir süre geçtikten sonra Samsun-Ankara yoluna gittiler. E.K. ile para karşılığında 200 liraya anlaştıkları ileri sürülen M.D. ve E.C. araç içinde sırayla cinsel ilişkiye girdiler.

TECAVÜZ İDDİASI

Daha sonra Mustafa D. idaresindeki otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu takla atarak yoldan çıkıp refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada, araç sürücüsü M.D. ile E.K. adlı kız çocuğu hafif şekilde yaralandılar. Bu sırada araçta bulunan 3 kişi dışarı çıktılar. Kazayı gören Samsun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kazayla ilgili işlem yaptıkları sırada E.K adlı kız polislere M.D. ve E.C.’nin kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

İDDİA ÜZERİNE KAÇTILAR

Bu sırada E.C., kızın kendilerine tecavüz ettiklerini polise söylemesi üzerine panik içinde kaçmaya başladı. Polis havaya uyarı ateşi açıp Erkan C.’yi yakalamak istedi ancak, şahıs kaçmayı başardı. Kazada yaralanan M.D. ve E.K., ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp fakültesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Olay jandarmaya haber verildi. Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinden kaçan E. C.’yi Samsun’un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. Hastanedeki tedavisi tamamlanan M.D. de jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgulanmaları tamamlanan M.D. ve E.C., “Çocuğun cinsel istismarı” suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

Jandarmadaki sorgulanmaları tamamlanan Mustafa D. ve Erkan C., “çocuğun cinsel istismarı” suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren 2 kişi, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.