Dolar 32,4396
Euro 34,7447
Altın 2.440,06
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

SAMSUN’DA ZEHİR TACİRLERİNE CEZA YAĞDI

Samsun’da uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanan 3 kişi yargılandıkları mahkemece 30’ar yıl hapis ezasına çarptırıldı

SAMSUN’DA ZEHİR TACİRLERİNE  CEZA YAĞDI
REKLAM ALANI
8 Temmuz 2021 16:04

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu arzı ile mücadele kapsamında yapılan çalışmada Ordu ili istikametinden Samsun’a yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkiyatının yapılacağı bilgisini alarak geçen yıl eylül ayında operasyon başlattı.

CANİK’TE ARACA BASKIN
Narkotik polisi tarafından tespit edilen otomobil, Canik İlçesi’nde ele geçirildi. Aracın bagajında bulunan çantalar içinde yapılan aramada 16 kilo 410 gram bonzai elde edildi. Araç sürücüsü ile araçta bulunan toplam 3 kişi gözaltına alındı. Narkotik polisi olayla ilgisi olduğu tespit edilen 3 kişiyi de Ordu’nun Ünye ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı.

PİYASA DEĞERİ 3.5 MİLYON LİRA
Piyasa değerinin 3,5 milyon lira olduğu öğrenilen uyuşturucuyla Emin Ç.(46), Necati T.Ç.(26) ve Fahri C.P.(28) mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Emin Ç., Necati T.Ç ve Fahri C.P ile tutuksuz olan 3 kişi hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında tutuklu olarak yargılanan Emin Ç., Necati T.Ç. ve Fahri C.P. mahkemece “Uyuşturucu ticareti” suçundan 30’ar yıl hapis cezasına çarptırılarak tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Tutuksuz olarak yargılanan 3 kişinin ise beraatına karar verildi.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.