Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

SAMSUN’DAN LAS VEGAS’A!

Samsun Yurt Savunma bünyesindeki dünyanın önde gelen hafif silah üreticilerinden CANiK, 2023 yılı ihracatına ABD Las Vegas’ta başladı

SAMSUN’DAN LAS VEGAS’A!
REKLAM ALANI
25 Ocak 2023 16:02

2023 yılına görkemli bir giriş yapan CANiK, SHOT Show’un yıldızı oldu. Dört gün süren fuarda yoğun bir görüşme trafiği gerçekleşti. CANiK, distribütörler ve markalar ile önemli anlaşmalara imza attı. Dünyanın dört bir yanından temsilcilerle buluştuklarını belirten CANiK Genel Müdürü C. Utku Aral, “2023 yılı ihracatlarına Las Vegas’ta start verdik” dedi.

CANİK GENEL MÜDÜRÜ C. UTKU ARAL

FLORİDA’DA ÜRETİM TESİSİ
70’e yakın ülkeden ziyaretçinin yeni ürünlerini heyecanla beklediklerini belirterek sipariş için sıraya girdiklerini söyleyen Aral, “Fuar süresince 20 bin adedin üstünde sipariş için satış anlaşması imzalandı. Haziran’da Güney Florida’daki yeni üretim tesisimizin devreye girmesiyle birlikte ABD’deki konumumuzu daha da güçlendirecek, çevre pazarlardan elde ettiğimiz satış payını katlayarak yola aynı hızla devam edeceğiz” diye konuştu.

SAMSUN'DAN LAS VEGAS'A!

CANİK STANDI’NA BÜYÜK İLGİ
17-20 Ocak tarihlerinde Las Vegas’ta bulunan Venedik Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 45’incisi düzenlenen ve ateşli silah endüstrisi profesyonellerini bir araya getiren SHOT Show’da CANiK standı, ziyaretçilerin göz bebeği oldu. Atıcılık, avcılık ve aksesuarları alanında dünyanın en kapsamlı, en büyük ve en prestijli buluşması olan fuarda CANiK, Türk savunma sanayinin büyük dönüşümünün temsilciliğini başarıyla üstlendi. Fuarda 12 ayrı anlaşma imzalandı. Sadece fuarın ilk 2 gününde 15 bin, toplamda 20 bin adedin üstünde ürün satışı gerçekleşti. Dünyanın en büyük distribütörlerinin katıldığı fuarın en kalabalık noktası CANiK standı oldu.


LAS VEGAS’TA ŞOV: Dünyanın önde gelen hafif silah üreticilerinden CANiK, 2023 yılının ilk şovunu Las Vegas’ta yaptı. Lansmanları gerçekleşen METE MC9 ile SFx RIVAL-S tabancaları büyük bir ilgi ile karşılaştı.

SAMSUN'DAN LAS VEGAS'A!

ABD’DE EN ÇOK TANINAN MARKA
CANiK’in Güney Florida’da bulunan West Palm Beach’teki fabrika inşaatı Nisan 2022’de başladı. CANiK USA tesisinin Haziran ayında üretime ve ürün teslimatlarına başlaması planlanıyor. CANiK, SHOT Show’un gerçekleştiği ABD pazarına tabanca ihraç eden firmalar arasında dünyada üçüncü sırada yer alıyor. CANiK ABD’deki marka bilinirliğinde de üst sıralarda bulunuyor. Yapılan anketlere göre, CANiK ABD vatandaşlarının bildikleri ilk 3 Türk markasından biri konumunda yer alıyor.

SAMSUN'DAN LAS VEGAS'A! SAMSUN'DAN LAS VEGAS'A!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.