Dolar 32,4798
Euro 34,9465
Altın 2.435,91
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

 Canik’te iş ve meslek danışmanlığı eğitimleri

Canik Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu istihdam ofisiyle Canik’te bulunan gençlere iş ve meslek danışmanlığı eğitimleri vermeye başladı.

 Canik’te iş ve meslek danışmanlığı eğitimleri
REKLAM ALANI
21 Kasım 2019 16:11

Canik Belediyesi bünyesinde oluşturulan iş kulübü ile gençlerin iş arama süreçlerinde karşılaşabilecekleri durumlara ilişkin profesyonel uzmanlarca eğitimler veriliyor. İnteraktif ve oyunlaştırmaya yönelik eğitimlerle gençlerin değişen ve gelişen dünyaya göre yetkinliklerinin artırılması amaçlanıyor. Günlük 3 saat olmak üzere toplamda 5 gün süren eğitimler neticesinde iş arayan gençler süreci nasıl yönetecekleri, görüşmeleri ne şekilde gerçekleştirecekleri noktasında bilgi ve birikim sahibi oluyorlar.
İşkur Samsun İl Müdürlüğüyle ortaklaşa tertip edilen projeyle ilgili görüşlerini aktaran Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Gençlerimizi geleceğe hazırlayabilmek adına birden çok alanda eğitim faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. İstihdama yönelik çalışmalarımızın alt yapısını hazırlıyoruz. Temel problemimizin işsizlikten ziyade mesleksizlik olduğu kanaatindeyim. Gençlerimizi meslek sahibi yapmalı en az bir alanda kendilerini yetiştirmelerini etkin ve yetkin olmalarını sağlamalı ve mesleki yönelimlerini doğru belirlemeleri hususunda yardımcı olmalıyız. İşte bu eğitimimizin temel amacı gençlerimizi mesleki anlamda doğru yönlendirmek ve iş arama süreçlerinde yardımcı olmaktır” dedi.
Eğitimlere katılmak isteyenler için Canik Belediyesi İş Kulübüne ve İŞKUR Samsun İl Müdürlüğüne başvurmaları yeterli oluyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.