Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

SAMSUN’DAN SERT TEPKİ: ‘FOSEPTİK AĞIZLILAR!..’

Samsun’da CHP Havza İlçe Başkanı Şener Geçit, katıldığı düğünde Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ederek beddua eden eski Refah Partili milletvekili Şevki Yılmaz’ı kınadı.

SAMSUN’DAN SERT TEPKİ: ‘FOSEPTİK AĞIZLILAR!..’
REKLAM ALANI
20 Şubat 2024 18:58

Samsun’da CHP Havza İlçe Başkanı Şener Geçit, parti binasında yaptığı açıklama ile Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden eski Refah Partisi milletvekillerinden Şevki Yılmaz’a sert tepki gösterdi.

‘SUSKUN KALMAYACAĞIZ’
Şener Geçit, “Son günlerde Tvler de ve Sosyal Medyada gördüğümüz görüntü provokasyondur. Ülkemizin ve partimizin kurucusu ve Milli Mücadele Kahramanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bir düğün merasiminde söylenen fosseptik ağızlı insanların hakaret ve beddualarını kabul etmiyor, ülkeyi yönetenlerin bu tür ifadelere ses çıkarılmamasını şiddetle kınıyoruz. Tarih bilmez ve karşı devrim emelleri olan ve ülke bütünlüğüne düşman insanların bu şekilde bir araya gelerek pervasızca saldırılarına suskun kalacağımızı kimseler düşünmesin” dedi.

İNGİLİZ ZIRHLISIYLA
KAÇANLARIN SOYUNDAN
Atatürk’ün bu ülkenin mayası ve en büyük değeri olduğunu belirten Geçit, “Şevki Yılmaz gibi bir çukura, seviyesine inmeye utanacağımız birisinin hadsizliğine gerekli cevabı milletimiz hep birlikte verecektir. Soysuz ifadelerinin vücut bulduğu Şevki Yılmaz ve onlar gibi memleket düşmanı ABD emperyalizmin ileri karakolu olan anlayışta olan insanlar için; -Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel şu şekilde ifade ettiler: bu sakat zihniyetle normal mücadele edemezsiniz. Bu güruhu bir tane fosseptik kamyonu bulacaksınız, onunla layık olduğu yere koyacaksınız. Birileri çok sevdiği bir soydan geliyor olabilir. Biz ‘Geldikleri gibi gidecekler’ diyenlerin soyundan geliyoruz. Şevki Yılmaz hadsizi, Yıldız Sarayı’nın arka bahçesinden İngiliz zırhlısıyla kaçanların soyundan geliyor, biz onları denize dökenlerin soyundan geliyoruz. Onlar bu ülkeye düşman olan anlayışın soyundan.Bu ülkede Şevki Yılmazlar bir avuçtur biz bütün Türkiye’yiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.