Dolar 32,5217
Euro 34,9267
Altın 2.455,59
BİST 9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

SAMSUNLU FEVZİ’DEN SÜRPRİZ!

Samsunlu medya fenomeni Fevzi, İstanbul Ataşehir’de Sefo ile aynı sahnede buluştu

SAMSUNLU FEVZİ’DEN  SÜRPRİZ!
REKLAM ALANI
20 Eylül 2022 13:35

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Kardeş Kültürlerin Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Feztivalde rap müziğinin parlayan yıldızı Sefo ile sosyal medya fenomeni Samsunlu Fevzi aynı sahnede buluştu.

Samsunlu medya fenomeni Fevzi, İstanbul Ataşehir’de Sefo ile aynı sahnede buluştu

KONSER İÇİN SAMSUN’DAN GELDİ
Ataşehir Belediyesi’nin bu yıl 7’ncisini düzenlediği Kardeş Kültürlerin Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Festivalde sahne alan Rap müziğinin parlayan yıldızı Sefo’nun konserinde büyük bir buluşma gerçekleşti. Org çalarak söylediği şarkılarla kısa sürede sosyal medyada fenomen olan 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker, Sefo’nun konser verdiği akşam İstanbullulara büyük bir sürpriz yaşatmak için Samsun’dan İstanbul’a gelerek Ataşehir Belediyesi’nin misafiri oldu.

Samsunlu medya fenomeni Fevzi, İstanbul Ataşehir’de Sefo ile aynı sahnede buluştu

‘ISABELLA’YI SESLENDİRDİLER
Genç kuşağın hayran olduğu Sefo, sahnede kısa süreliğine konserine ara vererek, Fevzi’yi anons ederek sahneye davet etti. Herkesin şaşkınlığı ve alkışları eşliğinde sahneye çıkan Fevzi, sosyal medyada viral olan Sefo’nun son dönemlerden dillerden düşmeyen ‘Isabella’ şarkısını kendine has yorumuyla seslendirdi. Sefo da buna kayıtsız kalamayarak kendisine eşlik etti.

Samsunlu medya fenomeni Fevzi, İstanbul Ataşehir’de Sefo ile aynı sahnede buluştu

SEFO’DAN FEVZİ’YE MİKROFON HEDİYESİ
Kendisini Ataşehir’e davet ederek Sefo ile bu unutulmaz gecenin yaşanmasına vesilen olan Ataşehir Belediye Başkanı’na teşekkür eden Fevzi, “Ataşehir’de olduğum ve Sefo ile aynı sahneyi paylaştığım için çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Sefo da bu buluşmadan duyduğu mutluluğu belirterek Fevzi’ye hayatında başarılara diledi ve bu anlamlı gün için kendisine mikrofon hediye etti.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.