Dolar 32,6004
Euro 34,8280
Altın 2.491,99
BİST 9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

‘ÜLKÜCÜ, SÖZÜNÜ TUTAR!..’

MHP Samsun 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. İlyas Topsakal, Çarşamba İlçesi’nde gerçekleştirilen toplantıda büyük destek gördü

‘ÜLKÜCÜ, SÖZÜNÜ TUTAR!..’
REKLAM ALANI
3 Mayıs 2023 14:58

MHP Samsun Milletvekili Adayı Prof. Dr. İlyas Topsakal, İş İnsanı Ziraat Mühendisi Özgen Alper Yalçın’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Çarşambalılarla buluştu.

ÇARŞAMBA’NIN ENERJİSİ MUHTEŞEM
Çarşamba Göl Restoran’da düzenlenen buluşmada MHP Samsun Milletvekili Adayı Prof. Dr. İlyas Topsakal, yaptığı konuşmada, “Çarşamba’nın enerjisi muhteşem. Eski ile yeni bir arada. Bu seçimi çok önemsiyoruz. Bu meclis çok önemli bir meclis olacak. Ülkücü verdiği sözü tutar. Biz Sayın Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Bu akşam bizi yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu kalabalık bizi daha da umutlandırdı. Çarşamba’nın yanımızda olduğunu hissettik.” dedi.

YALÇIN: HOCAMIZA ÇOK GÜVENİYORUZ
Toplantıya ev sahipliği yapan Çarşambalı İş İnsanı Özgen Alper Yalçın ise, “Bu akşam Sayın hocamızı ağırlamanın gururunu yaşadık. Çarşamba olarak Sayın hocamıza çok güveniyoruz ve arkasındayız. Bizleri kırmayıp geldiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca uzaktan yakından gelerek bizi yalnız bırakmayan Çarşambalı hemşehrilerime de teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.