Dolar 32,3679
Euro 35,1021
Altın 2.325,03
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Samsunlu Hafız, suskunluğunu bozdu!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ramazan Sevinci programında Kur’an-ı Kerim okuyan Mustafa Özyılmaz’ın kaşları sosyal medyada olay oldu. Şekilli kaşlarıyla sıra dışı bir profil çizen hafız, kendisiyle ilgili yapılan yorumlara sert tepki gösterdi

Samsunlu Hafız, suskunluğunu bozdu!
REKLAM ALANI
22 Mayıs 2018 22:15

Fiziği ve sesi ile dikkat çeken Hafız Mustafa Özyılmaz’ın Samsunlu olduğu ortaya çıktı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olduğu öğrenilen Özyılmaz, kendisinin giyim tarzı ve kaşlarıyla ilgili yorumlara tepki gösterdi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ramazan Sevinci programında Kur’an-ı Kerim okuyan Mustafa Özyılmaz’ın kaşları sosyal medyada olay oldu. Ramazan Sevinci programında Kur’an-ı Kerim okuyan Mustafa Özyılmaz’ın kaşları sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Atletik vücudu ve bakımlı görüntüsüyle dikkat çeken Mustafa Özyılmaz’ın şekilli kaşları sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.  Hafız Özyılmaz için, “Ablan imam bebeğim, suç içmek o ruju bozar mı, hocam kaş almak haram değil miydi ya?” şeklinde gelen mesajlara yönelik kendisine ait sosyal paylaşım platformları üzerinden tepki gösterdi.

İŞTE HAFIZ ÖZYILMAZ’IN O AÇIKLAMALARI

Özyılmaz, 8 yıllık Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni mezunu olduğunu belirterek başlayan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İmamlık ve Müezzinlik gibi ulvi görevlere kendimizi layık görmediğimiz ve de sporu çok sevdiğimiz için Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliğini tercih ettik. Kuran’ı Kerim’i dinlemeyi ve okumayı çok sevdiğimiz için de 11 yaşında hafızlık nasip oldu ve kendimizi Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma alanında da yetiştirmeye çalıştık. Bu yüzden zaman zaman programlara davet ederler ve Kur’an-ı Kerim tilavet ederiz. Ancak, son 2 gündür özellikle sosyal medyada bizlerin capslerini yaparak imamlığa ve müezzinliğe laf atıp dini duygularımızla alay ederek, programlarda format gereği her cüppe sarık takan kişiyi imam ya da müezzin sanacak kadar dinden uzak olan bir kesim ısrarla algı operasyonu yapıyor. İnsanlar, tanımadıkları kişiler hakkında ne kadar da rahat ileri geri konuşabiliyor ve kıybetlerini yapabiliyorlar! Kimsede Allah korkusu kalmamış.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.