Dolar 32,3168
Euro 35,0597
Altın 2.307,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

SAMSUNLU KOCANIN CİNNETİ!

Kayseri’de boşanma aşamasındaki eşi Fatma Ç.’yi(45) 18 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan Samsunlu Ahmet Ç.’nin savunması şok etti

SAMSUNLU KOCANIN CİNNETİ!
REKLAM ALANI
29 Kasım 2022 15:23

Geçen yıl 24 Aralık’ta Kayseri Melikgazi İlçesi’nde meydana gelen olayda İşe gitmek için evden çıkan Fatma Ç., yaklaşık 1 yıl önce evlendiği boşanma aşamasındaki Ahmet Ç. ile sokakta karşılaştı. Çıkan tartışmada Ahmet Ç., Fatma Ç.’yi 18 bıçak darbesiyle ağır yaraladı. Fatma Ç. hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan Ahmet Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 10 gün hastanede tedavi olan Fatma Ç. ise taburcu edildi.

SAMSUNLU KOCANIN CİNNETİ!

10 SAYFALIK SAVUNMA YAPTI:
‘CEZA ALSAM BİLE…’
Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen son davada tutuklu yargılanan Ahmet Ç. ile Fatma Ç. hazır bulundu. Duruşma savcısı, cezai ehliyeti tam çıkan Ahmet Ç. hakkında mütalaasını açıklarak, ‘eşi kasten öldürmeye teşebbüs etme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi. Mahkemeye 10 sayfalık dilekçe sunan sanık Ahmet Ç., “Eşimin telefonu bendeydi, onu getirdim. Boşanma davası açmış. Ben boşanma davası dökümanını mahkemeye sunacaktım. Baz incelemesi yaptıracaktım. Mahkemeden de HTS kaydını bu yüzden talep ettim. Sabahlara kadar uyumuyordu. Metamfetamin içiyormuş. Ben kendisinin 6’ncı eşiymişim. Ben bunları evlenince öğrendim. Söylediği parayı kendisi için harcadık. Ben bu kadın için 100 bin lira harcadım. Ben ceza alsam bile yakınlarım hakkımı savunacak” dedi.

 

 

 SAMSUNLU KOCANIN CİNNETİ!

‘EVLENİNCE SAMSUN’A GİDELİM’ DEMİŞ
Mağdur Fatma Ç. ise, “Eşimi aldatmadım. Kendisi Samsunludur. Bana ‘evlenince Samsun’a gidelim. Oraya yerleşelim’ dedi. Ben de ailem de bunu kabul etmedim. Samsun’a gitmek ve alışveriş yapmak için benim 15 bin liramı almıştı. Bir akşam beni dövdü, çene kemiğimi kırdı. Samsun’a gitmek için evden çıkarken cep telefonumu ve 5 bin liramı aldı. Olay günü bana 5 bin liramı verdi. ‘Telefonu getiriyorum, 5 dakika bekle’ dedi. Yakamı tuttu. 18 yerimden bıçakladı. ‘Seni öldüreceğim, artık takatım kalmadı’ dedi. Bana iftira attı. Kendini aldattığımı iddia etti. Söylediği kimseyi tanımıyorum” ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti sanığın raporunun tekrar alınması yönündeki talebini reddetti. Duruşma eksiklerin giderilmesi için ertelendi.

 SAMSUNLU KOCANIN CİNNETİ!

SOKAK ORTASINDA BIÇAKLADI: Kayseri’de 24 Aralık 2021’de meydana gelen olayda Fatma Ç., sokakta karşılaştığı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı boşanma aşamasındaki kocası Ahmet Ç. tarafından bıçaklanarak ağır yaralanmıştı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.