Dolar 32,5094
Euro 34,9413
Altın 2.435,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

SAMSUNLU MÜBADİLLERİ AĞIRLADI!

Mübadelenin 100’üncü Yılı etkinlikleri kapsamında Samsunlu mübadiller, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun misafiri oldu

SAMSUNLU MÜBADİLLERİ AĞIRLADI!
REKLAM ALANI
30 Ocak 2023 21:11

Mübadelenin bu yıl 100’üncü yılı nedeniyle Samsunlu mübadiller, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Ankara’da misafir edildi.

SAMSUNLU MÜBADİLLERİ AĞIRLADI!

AKŞAM YEMEĞİNDE AĞIRLADI
CHP Samsun İl Örgütü Balkan Masası Samsun Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Özkök’ün eşlik ettiği davet programında Samsunlu mübadiller Anıtkabir’i, ardından da İsmet İnönü’nün müzeye dönüştürülen Pembe Köşkü’nü ziyaret etti. Samsunlu mübadiller daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

SAMSUNLU MÜBADİLLERİ AĞIRLADI!

CHP Balkan Masası Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve milletvekillerinin de katıldığı yemekte Kemal Kılıçdaroğlu, konuklarına yakın ilgi gösterdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.