Dolar 32,5988
Euro 34,7865
Altın 2.496,29
BİST 9.474,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

SAMSUNLU MUHTARLAR ‘BİRLİK’ İSTEDİ!

Samsun’daki törende samsunlu muhtarlar adına konuşan Muhtar Asuman Koç, muhtarlığın daha sağlıklı bir yapıya kavuşması için ‘Türkiye Muhtarlar Birliği’nin kurulması çağrısı yaptı

SAMSUNLU MUHTARLAR   ‘BİRLİK’ İSTEDİ!
REKLAM ALANI
19 Ekim 2022 16:18 | Son Güncellenme: 19 Ekim 2022 16:21

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Samsunlu muhtarlar Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören anıta çelenk sunumu ile devam etti.

samsunlu muhtarlar

‘TÜRKİYE MUHTARLAR BİRLİĞİ’ ÇAĞRISI
Akabinde muhtarlar adına bir konuşma yapan Hançerli Mahallesi Muhtarı Asuman Koç, “Bu yıl 7.’sini kutladığımız ‘Muhtarlar Günü’nün ilan edilmesinde başta Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, Gazi Meclisimize, İçişleri Bakanlığımıza ve genelgenin yayınlanmasında emeği geçen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonumuza şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugün bakıldığında 95 yıllık köy kanunu ve 75 yıllık mahalle kanunu ile sorunlara çözüm üretmeye çalışan bir muhtarlık müessesesi görüyoruz. Geçmişte iletmiş olduğumuz taleplerimizi dikkate alıp çözüme ulaştıran hükümetimiz, muhtarlığı cazip hale getirmiştir” dedi.

samsunlu muhtarlar

Asuman Koç, muhtarların sağlıklı teşkilatlı bir yapıya kavuşturulması için ‘Türkiye Muhtarlar Birliği’nin kurulması önerisinde bulundu.

samsunlu muhtarlar
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.